Салат із білою квасолеюІнгредієнти: 200 г білої квасолі, 200 г тунця (консервованого), 2 помідори, 2 огірки, цибулина, 300 г твердого сиру, баночка оливок без кісточок, 5 варених яєць, сіль, оливкова олія, базилік.
Квасолю замочила на ніч. Вранці воду злила, квасолю промила і зварила до готовності на малому вогні у підсоленій воді. Потрібно слідкувати, щоб квасоля не переварилась.
Вимиті огірки нарізала кубиками, помідори – скибочками.
Цибулю нарізала півкільцями. Якщо не любите цибулю у салаті, подрібніть її у кашку, змішайте з лимонним соком і оливковою олією, і використовуйте як заправку до салату.
Твердий сир натерла. Яйця крупно нарізала. Оливки відцідила і нарізала.
З’єднала всі інгредієнти: квасолю, шматочки тунця, огірки, помідори, яйця і оливки. Посолила, додала зелень і заправила оливковою олією.
Зверху посипала тертим сиром.
Мої враження і поради. Салат із білою квасолею і тунцем – смачний і ситний. Дуже смакує до гарячих м’ясних страв, наприклад,
курячих котлет із броколі. Якщо мало часу, можна використовувати для цього салату консервовану квасолю. За бажання свіжі огірки можна замінити солоними.
2-11-2013, 15:23
0
9 000