DataLife Engine > Смачні рецепти > Салат із білою квасолею

Салат із білою квасолею

Салат із білою квасолею
Салат із білою квасолею

Інгредієнти: 200 г білої квасолі, 200 г тунця (консервованого), 2 помідори, 2 огірки, цибулина, 300 г твердого сиру, баночка оливок без кісточок, 5 варених яєць, сіль, оливкова олія, базилік.

Квасолю замочила на ніч. Вранці воду злила, квасолю промила і зварила до готовності на малому вогні у підсоленій воді. Потрібно слідкувати, щоб квасоля не переварилась.

Вимиті огірки нарізала кубиками, помідори – скибочками.

Цибулю нарізала півкільцями. Якщо не любите цибулю у салаті, подрібніть її у кашку, змішайте з лимонним соком і оливковою олією, і використовуйте як заправку до салату.

Твердий сир натерла. Яйця крупно нарізала. Оливки відцідила і нарізала.

З’єднала всі інгредієнти: квасолю, шматочки тунця, огірки, помідори, яйця і оливки. Посолила, додала зелень і заправила оливковою олією.

Зверху посипала тертим сиром.

Мої враження і поради. Салат із білою квасолею і тунцем – смачний і ситний. Дуже смакує до гарячих м’ясних страв, наприклад, курячих котлет із броколі. Якщо мало часу, можна використовувати для цього салату консервовану квасолю. За бажання свіжі огірки можна замінити солоними.

Салат із білою квасолею



Повернутися назад