Сезон гарбуза у розпалі. Такий овоч не лише корисний, але й універсальний. Можна зробити як суп, так і дуже поживний та легкий салат.
Про це пише
OBOZ.UA
Інгредієнти:гарбуз – 250 г
сир – 100 г
бебі шпинат – 200 г
гарбузове насіння – на смак
розмарин – 1 гілочка
оцет бальзамічний – на смак
сіль – на смак
перець чорний мелений – на смак
оливкова олія
Спосіб приготування:1. Очищений від шкірки й нарізаний кубиками гарбуз викласти на деко, полити оливковою олією та додати гілочку свіжого розмарину.
2. Запікати за температури 180 градусів до готовності (15-20 хвилин залежно від сорту гарбуза).
3. Нарізати блакитний сир з пліснявою.
4. Змішати оливкову олію із сіллю, перцем і бальзамічним оцтом.
5. Листя шпинату змішати із соусом і викласти на тарілку.
6. Зверху викласти шматочки гарбуза та сир, посипати насінням або горішками.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
20-10-2024, 00:15
0
3 230