DataLife Engine > Смачні рецепти / Їжа > Як приготувати смачний осінній салат з гарбуза: дуже легка та поживна страва

Як приготувати смачний осінній салат з гарбуза: дуже легка та поживна страва



Сезон гарбуза у розпалі. Такий овоч не лише корисний, але й універсальний. Можна зробити як суп, так і дуже поживний та легкий салат.

Про це пише OBOZ.UA

{reklama}

Інгредієнти:

гарбуз – 250 г
сир – 100 г
бебі шпинат – 200 г
гарбузове насіння – на смак
розмарин – 1 гілочка
оцет бальзамічний – на смак
сіль – на смак
перець чорний мелений – на смак
оливкова олія

Спосіб приготування:

1. Очищений від шкірки й нарізаний кубиками гарбуз викласти на деко, полити оливковою олією та додати гілочку свіжого розмарину.

2. Запікати за температури 180 градусів до готовності (15-20 хвилин залежно від сорту гарбуза).

3. Нарізати блакитний сир з пліснявою.

4. Змішати оливкову олію із сіллю, перцем і бальзамічним оцтом.

5. Листя шпинату змішати із соусом і викласти на тарілку.

6. Зверху викласти шматочки гарбуза та сир, посипати насінням або горішками.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад