
Класичний новорічний салат олів'є цьогоріч можна приготувати у вигляді рулету. Його можна буде легко нарізати та подати на святковий стіл.
Про це пише РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.
Рецепт олівʼє у формі рулету
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.
морква - 1 шт.
варене куряче філе - 1 шт.
цибуля фіолетова - 1/2 шт.
мариновані огірки - 3 шт.
горошок - 150 г
варені яйця - 5 шт.
Для соусу потрібно:
яйця варені - 2 шт.
лимонний сік - 1 ст.л
гірчиця - 1 ст.л
сіль та перець - по 1/2 ч.л
олія травами - 50 мл
Спосіб приготування
Овочі приготуйте в духовці або мікрохвильовці, відваріть філе і яйця. Далі наріжте овочі і мʼясо і зʼєднайте разом.
Для соусу перебийте у блендері 2 варених яйця, воду, сіль, перець, лимонний сік і гірчицю. Додайте до салату.
Варені яйця розділіть на білки і жовтки, натріть їх окремо. На пергамен викладіть спершу білки, далі жовтки, салат і закрутіть в рулет. Поставте в холодильнику на 1 годину.

Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram







