DataLife Engine > новини / Їжа > Олів'є по-новому: незвичайний рецепт зі святковою подачею

Олів'є по-новому: незвичайний рецепт зі святковою подачею

Олів'є по-новому: незвичайний рецепт зі святковою подачею


Класичний новорічний салат олів'є цьогоріч можна приготувати у вигляді рулету. Його можна буде легко нарізати та подати на святковий стіл.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.



Рецепт олівʼє у формі рулету

Інгредієнти:

картопля - 2 шт.
морква - 1 шт.
варене куряче філе - 1 шт.
цибуля фіолетова - 1/2 шт.
мариновані огірки - 3 шт.
горошок - 150 г
варені яйця - 5 шт.

Для соусу потрібно:

яйця варені - 2 шт.
лимонний сік - 1 ст.л
гірчиця - 1 ст.л
сіль та перець - по 1/2 ч.л
олія травами - 50 мл
Спосіб приготування

Овочі приготуйте в духовці або мікрохвильовці, відваріть філе і яйця. Далі наріжте овочі і мʼясо і зʼєднайте разом.

Для соусу перебийте у блендері 2 варених яйця, воду, сіль, перець, лимонний сік і гірчицю. Додайте до салату.

Варені яйця розділіть на білки і жовтки, натріть їх окремо. На пергамен викладіть спершу білки, далі жовтки, салат і закрутіть в рулет. Поставте в холодильнику на 1 годину.



Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад