RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Пресреліз

А вас тягне додому? Коли в оселі затишно, туди хочеться повертатися навіть якщо тільки но вийшов, а коли там ще чекають близькі люди – тим паче. Придбавши квартиру чи звівши просторий заміський будиночок, кожен прагне облаштувати його якомога краще. А якщо, окрім стін, у приміщенні ще нічого немає, правильно це зробити не так і просто, особливо зараз. У час швидкої зміни тенденцій та моди важко вцілити в яблучко – самостійно спроєктувати дизайн кімнат і грамотно підібрати декор. А правильно поєднати кольори, зокрема, стін та штор або меблів і шпалер – чи не найтяжче, бо в цій справі легко помилитися. Який інтер’єр зараз у тренді, які фактури переважають, який дизайн довго буде актуальним, із якого матеріалу краще обирати шафи, а із якого ліжка, чи потрібні великі вази та статуетки – досконало знають лише професіонали. Звісно, якщо у вас є відчуття стилю, можна спробувати самотужки все облаштувати, але зручніше буде дослухатися порад фахівців з компанії або дизайнерів інтер’єру.



З чого почати


Ремонт будинку чи квартири – досить важкий процес як емоційно, так і фінансово. Однак, якщо ви знайдете хорошу команду, що допоможе вам у реалізації задуманого, то цей процес буде менш болючим. Найкраще всі задуми починати з розробки дизайн-проєкту, який буде вашим орієнтиром, що дозволить правильно розпланувати роботу. Сьогодні ринок пропонує різний набір дизайн-проєктів – від концепції та мінімального чи базового набору креслень до детальної розробки вашого житла.

Оберіть архітектурне бюро для розробки дизайн-проєкту


Робота над проєктом займе певний час. І це означає, що вам потрібно буде багато комунікувати із спеціалістами, тому вибирати слід ретельно. Тут будьте послідовними. Насамперед чітко сформулюйте ваш запит – який результат ви хочете отримати і як багато коштів готові потратити. Відтак почніть збирати інформацію – щоб знайти компанію, яка підійде саме вам, треба ознайомитися з кількома варіантами у вашому регіоні. Перегляньте їхні портфоліо, сторінки в соцмережах та почитайте відгуки клієнтів. Поцікавтеся досвідом друзів чи знайомих, що вже робили ремонт. Оберіть ті компанії, що візуально вам найбільше відгукнулись, оцініть їхній підхід до роботи. Дуже важливо звертати увагу на досвід роботи архітектурного бюро і раніше реалізовані об’єкти. Чим більше досвіду, тим вища ймовірність, що проєкт буде виконано на належному рівні. Лише після з’ясування цих усіх аспектів, організуйте зустрічі з архітекторами чи компаніями, що вам найбільше сподобались, та обговоріть важливі для вас деталі та підпишіть договір.



Дизайн-проєкт готовий, рішення прийняті? Починаємо ремонт!


Найкраще найняти компанію, що займається всім спектром ремонтних робіт, і вам не потрібно буде шукати окрему бригаду на кожен етап, заново погоджувати терміни, бюджети і контактувати з безліччю майстрів. Для цього у вас буде керівник проєкту, що плануватиме перебіг ремонту і узгоджуватиме з вами всі деталі. Він обов’язково детально вивчить вашу ситуацію і розкаже про можливі проблеми чи особливості саме вашого приміщення, порадить, як це вирішити, допоможе знайти компромісне рішення.

Наприклад, деякі архітектурні компанії пропонують реалізацію своїх проєктів або ведення авторського нагляду і комплектацію. Навіть якщо у вас вже є своя ремонтна бригада, то замовити комплектацію все таки зручніше, адже ви витрачатимете набагато менше свого вільного часу на вивчення ринку і пошук необхідних матеріалів чи моделей меблів і світильників. Усією додатковою інформацією можете цікавитися при зустрічі, виконроб покаже фото, відео або організує екскурсію на об’єкт, що в процесі реалізації. Так ви наочно зможете оцінити, як ведуться ремонтні роботи.

Продумайте всі витрати


Наступним, але не менш важливим кроком є складання орієнтовного кошторису на ремонтні роботи. З ним зможете краще орієнтуватись, скільки грошей на кожен із етапів вам треба виділити.

Звертайте увагу на всі деталі


Після затвердження бюджету узгодьте з підрядником графік виконання робіт і домовтеся, які матеріали поставляєте ви, а які закуповує компанія-підрядник. Дуже важливо використовувати якісні товари, особливо при тих роботах, які потім дуже проблематично підлягають заміні. Насамперед це сантехніка, електрика, стартові покриття стін, підлоги, стелі. Обов’язково обговоріть всі технічні особливості на початку ремонтних робіт, зокрема, влаштування шумоізоляції, вентиляції, теплові датчики, відео нагляд, системи розумного будинку тощо. Такі рішення мають бути закладені на початкових етапах ремонту, влаштовувати ж їх при готових поверхнях –зайві проблеми і витрати.

Пам’ятайте, правильне планування допоможе уникнути непотрібних та необґрунтованих витрат і зробить процес вашого ремонту більш організованим.

Якщо ви шукаєте фахівців в цій сфері, то ми рекомендуємо звернутись до архітектурно-будівельної компанії DaVinci, яка дуже добре себе зарекомендувала на ринку України.


Редактор: Марія Фернюк
11-05-2023, 14:55
Коментарів 1 Переглядів 18 759

Теги -
Hаписав: Sergey, Коментарів: 0, Новин: 0, 3 серпня 2023 11:51
В новині:
Я дуже люблю затишок в своєму домі. Тому я сам зайнявся ремонтом своєї домівки. Купив інструменти на сайті https://yato24.com.ua/ua/ і з задоволенням його зробив. Це стало навіть моїм хобі


Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!