RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Як зберегти фігуру і їсти смаколики з різних видів борошна

Як зберегти фігуру і їсти смаколики з різних видів борошна

Ми звикли, що борошняні продукти у певний момент припиняють з'являтися на нашому столі — гарна фігура вимагає жертв, тож слойки, тістечка і навіть простий хліб часто опиняються під забороною. Але чи знаєте ви, що сортів борошна існує значно більше, ніж знайомі нам пшеничне і кукурудзяне?

Про те, який корисний сорт ви можете підібрати для себе, ми й поговоримо сьогодні, інформує Ukr.Media.



Гречане борошно

Це відмінний варіант для випічки у тому разі, якщо вам протипоказаний глютен. У гречаному борошні його просто немає. У даному сорті ви знайдете усі необхідні для організму амінокислоти, а це означає, що ви зможете підтримувати себе у відмінній формі без відмови від випічки. Крім того, помірне вживання випічки з гречаного борошна може позитивно позначитися на стані судин, знову ж таки, завдяки важливим мікроелементам. Але приготуйтеся до того, що гречане борошно надає стравам специфічний смак.

Вівсяне борошно

Найсмачніше печиво, на нашу думку, печуть саме з вівсяного борошна. Для людей, які дотримуються дієти, випічка з вівсяного борошна може стати порятунком, коли хочеться чогось смачненького. Тільки стежте, щоб виріб не містив забагато цукру. Овес містить неймовірно корисні елементи: нерозчинну клітковину, фермент, який допомагає знижувати рівень цукру у крові, а також ряд амінокислот. Під час використання вівсяного борошна важливо пам'ятати, що виріб вийде розсипчастим, тому для кращого схоплювання, розбавте вівсяне борошно пшеничним, коли будете робити тісто.

Мигдальне борошно

Усі ми полюбляємо макаруни, бісквіти і марципан — приголомшливі витвори французької кухні. А чи знаєте ви, що усі вони готуються з мигдального борошна? Як і гречане борошно, мигдальне не містить глютен, а це означає, що воно відмінно підходить для приготування дієтичної випічки. І ще один невеликий бонус — мигдальне печиво позитивно впливає на психічний стан людини.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
22-04-2021, 00:55
Коментарів 0 Переглядів 1 259

Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

На мітинг-реквієм прийшло чимало містян


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.