RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Доглянута жінка – щаслива. На шляху до удосконалення та довершеності сучасна пані не зупиниться ні на чому, навіть експерименти її не лякають. Однією із проблем, яка надокучає багатьом жінкам є небажане волосся. Деякі представниці прекрасної статі уже визначилися із методом, як позбутися "колючого" питання, і пишаються гладенькою шкірою, інші ж – бояться спробувати щось серйозніше, ніж гоління. Причина страху зумовлена малою обізнаністю про види епіляції і депіляції та їхні відмінності. Детально про кожен метод видалення небажаного волосся – у матеріалі. Зверніть увагу, щоб влітку хизуватися гладенькою шкірою, почніть процедури уже тепер, адже усі вони – комплексні.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Чим відрізняється депіляція від епіляції?

Хоч сучасні жінки прогресивні, та все одно інколи депіляцію називають епіляцією і навпаки. Звісно, ці два поняття стосуються процесу видалення волосся, та це не одне й те ж. Так, депіляція – спосіб видалення волосся, при якому волосся видаляється лише із поверхні шкіри, волосяний фолікул залишається під епідермісом і за деякий час знову проросте. Цей метод часто рятує тоді, коли гладенька шкіра потрібна терміново, однак він має і негативні наслідки.

Переваги депіляції:
• Доступність.
• Економність.
• Швидкий ефект.

Недоліки депіляції:
• Пошкодження шкіри.
• Недовготривалість.
• Виникнення подразнень.

Епіляція ж – спосіб видалення волосся, при якому спеціально пошкоджують його кореневу частину – фолікул, запобігаючи подальшому росту. Осінньо-зимовий період – найкращий час їхнього проведення, адже сонячне проміння не пошкоджуватиме вашу чутливу шкіру.

Шугаринг, або гіпоалергенна епіляція цукром – це метод позбавлення волосся, що став популярний за останні кілька років. Так, як і біоепіляція воском, цей спосіб найкраще підходять тим жінкам, які хочуть позбутися небажаного волосся, але бояться впливу лазера, світлодіодів, струму чи інших чинників на організм.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*

Ганна Которова, майстер шугарингу ShugarNetka studio


"Завдяки натуральному складу ризик алергічних реакцій при шугарингу зведений до мінімуму, а оскільки температура пасти становить 36-38 градусів за Цельсієм, отримати опік або травмувати шкіру при епіляції просто неможливо. Крім того, процедура шугарингу є ще й механічним пілінгом, адже до цукрової пасти прилипають ороговілі клітини епідермісу, які злущуються в процесі епіляції. Уже після першої процедури волосся починає втрачати пігмент, стає м'якшим, рідшим і тоншим. Основними протипоказаннями для шугарингу є шкірні захворювання, папіломи, гематоми, глибокі рани, виразки, епілепсія, сильна засмага та вагітність, адже саме в цей час больовий поріг знижений. Якщо ви зважилися на шугаринг – не користуйтеся бритвою протягом останніх двох тижнів. Spa догляд зробить вашу шкіру солоденькою і гладенькою. Досить витрачати час на бритву, приділіть цей час собі! А ще ви можете придбати близькій людині подарунковий сертифікат за ціною епіляції бажаної зони!" – ділиться майстер шугарингу ShugarNetka studio Ганна КОТОРОВА.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Найбільше чим приваблює епіляція – це абсолютне видалення волосся на довгий час. Щоб повністю зруйнувати волосяну цибулину сьогодні розробили кілька методик. Обираючи вид епіляції варто враховувати не лише вартість процедур, а й тривалість ефекту від них. Так, ензимна епіляція дозволяє позбутися волосся лише на місяць-два, лазерна та фотоепіляції – на кілька років, а от ЕЛОС-, Qool- i AFT-епіляції – назавжди.

Переваги епіляції:
• Довготривалий ефект.
• Можливість позбутися врослого волосся.
• Безпечність.
• Відсутність шрамів і рубців.
• Омолодження шкіри.

Недоліки епіляції:
• Можливі протипоказання.
• Час для реабілітації.
• Тривалість курсів – до 10 сеансів.
• Вартість.

Лазерна епіляція

- Як підготуватися до лазерної епіляції і поводитися після процедури

"Обов'язковою умовою для проведення лазерної епіляції якісно, є підготовка зони впливу. Напередодні проходження процедури досить збрити волосся (крім зони обличчя). До маніпуляції і протягом тижня після її проведення варто уникати прямих сонячних променів, виключити відвідування солярію і користування засобами автозасмаги, уникати саун і гарячих лазень протягом тижня після процедури. Перед початком проведення процедури, кожного пацієнта оглядає та консультує кваліфікований лікар косметолог, щоб виключити протипоказання", – пояснює лікар-косметолог МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" Юлія Сергіївна РОГОЗНА.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*

Юлія Рогозна, лікар-косметолог МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці"


- На скільки безпечна і безболісна лазерна епіляція?

"Сьогодні створюються усі умови, щоб епіляція була максимально комфортною. Віднедавна для пацієнтів МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" доступна лазерна епіляція з допомогою сучасного апарату Candela GentleLase Pro (США), який є світовим лідером у сфері косметологічних послуг. На перший погляд, процедура майже не відрізняється від інших видів лазерної епіляції. Але вже після першого імпульсу, кожен зможе відчути на собі переваги цього александритового лазера. Безпосередньо перед кожним імпульсом, на зону, яка піддається впливу лазера, розпорошується охолоджуюча рідина, що перетворює болюче видалення волосся в комфортну, абсолютно безболісну і безконтактну процедуру. Кріт того, у Candela GentleLase Pro збільшена зона впливу до 18 мм, що дозволяє за один імпульс обробити більшу ділянку. Для помітної ефективності потрібно кілька процедур з певним інтервалом проведення – через 1,5-2 місяці. Важливо, що уже після першої процедури кількість волосся зменшиться на 25-30%. Лазерна епіляція з допомогою Candela GentleLase Pro підходить пацієнтам з будь-яким типом шкіри та видаляє усі типи волосся,розповіли у МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці". Зараз у нас діє неймовірно вигідна пропозиція до новорічних свят – знижка 25% на лазерну епіляцію на будь-яку зону! Акція діє до 15.01.2021".

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


- Епіляція діодним лазером: особливості процедури

"Метод видалення волосся з допомогою діодного лазера дозволяє позбутися темних волосків. Епіляція діодним лазером відрізняється простотою і ефективністю. Діючи на фолікул, лазер не чинить шкоди шкірі та не подразнює її. Навіть навпаки – на місці епіляції шкіра стає ніжною, підтягнутою та гладенькою.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*

Оксана Супрович,
косметолог центру медичної косметології та хірургії LazerMed


Крім того, діодний лазер має специфічний сапфіровий наконечник, який захищає шкіру від можливих опіків та больових відчуттів. Після першого сеансу епіляції назавжди видаляється лише те волосся, що знаходиться в активній стадії розвитку, це близько 30–40% від усього волосся. Як правило, процедура триває від 15 до 60 хвилин. Кожному відвідувачу курс підбираємо індивідуально – 5-10 сеансів. Щоб підтримати ефект, декому необхідно щороку проводити процедуру. Діодну епіляцію можна проводити у будь-яку пору року. Після сеансу у вас не залишиться жодних почервонінь та опіків. Але не забувайте, що протягом кількох тижнів після процедури заборонено засмагати.

Ваша шкіра залишатиметься гладенькою та приємною на дотик протягом тривалого часу, без необхідності постійного болючого видалення волосся. Наші косметологи використовують цілий арсенал засобів, щоб сеанс був безболісним, а реабілітаційний період – коротким
, – пояснила косметолог Оксана Супрович, центр медичної косметології та хірургії LazerMed.Також ми пропонуємо ще один вид видалення волосся – ELOS-епіляцію. Вона ідеально підійде для володарки світлих та тонких волосинок. Цим методом можна видаляти волосся будь-якого кольору. Ще одним "плюсом" такої епіляції є і те, що вона переноситься дещо легше, а ніж, звичайна.


Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


ELOS-епіляція: чим приваблює цей метод

"Якщо ви хочете позбутися волосся безпечним шляхом з мінімальними больовими відчуттями на довгий період або назавжди і забути про волосся на ділянках з підвищеною чутливістю, то ELOS-епіляція – це той метод, який вам необхідний. І навіть якщо у вас смуглява або засмагла шкіра, у нашому центрі краси і здоров’я ви зможете забути про небажане волосся. Метод ELOS-епіляції – це нова методика, яка поєднує в собі всі переваги лазерної і фотоепіляції. Завдяки унікальній системі охолодження і можливості регулювати потужність, процедура має подвійний ступінь безпеки, на відміну від лазерної епіляції. За допомогою ELOS можна видаляти волосся будь-якого типу, а ефект настає після першої ж процедури", – розповіла косметолог Adelle cosmetic center Анна ДАНИЛОВА.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*

Анна Данилова, косметолог Adelle cosmetic center


Як підготуватися до ELOS-епіляції

"Якщо раніше ви робили шугаринг, воскову чи електроепіляцію, варто почекати два тижні, щоб волоски відросли. За 2 тижні до лазерної епіляції потрібно виключити всі інші види епіляції, окрім гоління. Перед процедурою слід ретельно поголити зону майбутньої епіляції. Якщо мова йде про видалення волосся на обличчі, потрібно лише постаратися максимально зрізати волоски ножицями. Також не можна засмагати за 2 тижні до і 2 тижні після процедури, а за 3 дні до епіляції на ділянку шкіри не наносити спиртовмісні засоби. Крім того, не рекомендовано приймати антибіотики тетрациклінового ряду і медикаменти, які стосуються фторхинолонам за 2 тижні до ELOS-епіляції, а за добу до процедури не вживати спиртне, – рекомендує Анна ДАНИЛОВА. – Також зараз у нас у салоні проходить акція на такі види послуг:
Глибоке бікіні + пахви = 849 грн; ноги повністю = 1099 грн.
Глибоке бікіні + ноги повністю + пахви = 2320 грн = 1649 грн.
Глибоке бікіні + гомілки (без колін) + пахви = 1700 грн = 1199 грн.


Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Скільки потрібно відвідати процедур, щоб отримати повний ефект і чи має лазерна епіляція протипоказання?

"Лазерна епіляція – сучасний спосіб позбутися небажаного волосся назавжди, який не травмує шкіру та може працювати із будь-яким фототипом. Кількість процедур призначається індивідуально і залежить від особливостей організму пацієнта. В середньому вистачає 8 сеансів для отримання повного ефекту. Ми використовуємо професійне обладнання, яке дозволяє добитися бажаного результату без болісних відчуттів якнайшвидше. А для клієнтів з дуже чутливою шкірою, завжди пропонуємо спеціальний знеболюючий гель, що дозволяє звести дискомфорт до мінімуму.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Лазерна епіляція – це абсолютно безпечна процедура, однак вона має ряд протипоказань: вагітність, період лактації, соматичні захворювання шкіри (псоріаз, екзема, герпес), онкологічні захворювання, цукровий діабет в стадії декомпенсації.

Хочете отримати гладку шкіру? Тоді чекаємо вас в LazerPoint і даруємо - 50% першу процедуру. Тільки до 7.01.2021. А якщо ви хочете зробити приємне близьким або друзям до свят, то на цей випадок у нас є подарункові сертифікати"
, – поділилась спеціалістка LazerPoint Іванна КУЧЕР.


Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Електроепіляція: як підготуватися до процедури

"Електроепіляція – це радикальний спосіб видалення волосся НАЗАВЖДИ, за допомогою електричного імпульсу, який направлений саме на корінь волосини. Під час цієї процедури видаляється темне, жорстке, сиве, світле, руде та навіть пушкове волосся. Щоб процес проходив якомога комфортніше, використовують ін'єкційне знеболення або аплікаційну анестезію. Сучасна електроепіляція ставить собі за мету максимальний ефект при мінімальній травматизації, професійний підхід дає змогу проведення процедури без довгого періоду реабілітації.

Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*

Юлія Дейнега, майстер електроепіляції "DeinehaEpil"


Підготовка до процедури електроепіляції не є складною і не вимагає багато зусиль. Перш за все, потрібно пам'ятати, що оптимальна довжина волосся для проведення процедури 3-5 мм. Якщо раніше ви видаляли волосся за допомогою шугарингу чи воску, варто зачекати півтора-два місяці. Для того, щоб волосся вже ніколи не виросло, потрібно 12-15 процедур. Після проведеного курсу шкіра залишається в ідеальному стані, – розповіла майстер студії електроепіляції "DeinehaEpil" Юлія ДЕЙНЕГА. – До речі, ви може потішити свою подругу, сестру, дружину чи маму подарунковим сертифікатом на 1,2,3 чи 4 години електроепіляції".


Як позбутися небажаного волосся: рекомендації фахівців міста Чернівці!*


Важливо пам’ятати! Обираючи спосіб видалення небажаного волосся звертайте увагу на загальний стан здоров’я і шкіри, схильність до алергічних реакцій та свої звички.
Редактор: Марія Фернюк
11-02-2021, 11:09
Коментарів 0 Переглядів 6 775

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.