RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Пресреліз

На днях в Україні з’явився перший онлайн сервіс, що дозволяє користувачам із різних куточків країни керувати постачальниками комунальних послуг. Так, 22 жовтня ПриватБанк спільно із Нафтогазом втілив у життя проєкт, який дозволяє усього за лічені хвилини перейти на послуги ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". Така функція доступна усім користувачам Приват24.

«Газ для людей»: ПриватБанк і Нафтогаз запустили зручний онлайн-сервіс*


"Українці є одними з найактивніших користувачів інтернет банкінгу у світі, лише за три останні роки кількість клієнтів Приват24 зросла з 5 до 12 мільйонів, які віддали переваги онлайн банкінгу. Тепер ми йдемо далі – розширюємо платформу оплати комунальних послуг та даємо українцям можливість обирати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку – укласти договір на постачання газу можна за декілька кліків та підписати його електронним підписом. Надалі контролювати поставки онлайн та оплачувати послуги через Приват24. Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь-яких послуг в країні", – відзначив голова правління ПриватБанку Петр КРУМХАНЗЛ.

Що таке ринок газу? І яку позицію на ньому посідає Нафтогаз?

Як відомо, у серпні цього року в Україні почав функціонувати ринок газу. А це означає, що споживачі самостійно можуть обирати вигідного для них постачальника газу. До того ж, підключатися до газопостачальних компаній можна онлайн, не витрачаючи час у чергах і не наражаючи себе на небезпеку.
Оскільки ринок газу – конкурентна платформа, то, звісно, фіксованої ціни на газ від 1 серпні 2020 року просто не існує. Кожна компанія, що пропонує послуги газзбуту, самостійно визначає кінцеву вартість газу для населення. За останніми підрахунками, понад 12,5 млн господарств в Україні послуговуються природним газом. Саме тому, щоб втримати клієнта, постачальники пропонують різноманітні акційні й пакетні пропозиції, карти лояльності та навіть тарифні плани.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" на роздрібному торговому ринку має частку всього в 2%. Але у планах компанії, за найближчі кілька років збільшити її до 15%.

"Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" активно працює над розширенням партнерської мережі. Партнерство з великим державним банком надає більше можливостей для побутових споживачів газу приєднатися до Нафтогазу. Ціни газу від ГК "Нафтогаз України" цього місяця до 40% нижчі, ніж в інших газопостачальних компаній. Тож обрати оптимальний газовий тариф стає ще простіше. Ми очікуємо, що співпраця з ПриватБанком зробить газовий сервіс ще зручнішим для клієнтів", — зазначив Максим Рабінович, директор ГК "Нафтогаз України".

Що відкриває нам співпраця Нафтогазу із ПриватБанком

Майбутнє – за онлайн-платформами. Компанії, що займаються збутом газу, дійсно потужною та простою в користуванні платформою похвалитися не можуть. Саме тому, Нафтогаз спільно із ПриватБанком втілили у життя партнерський проєкт: сплатити за комунальні послуги від ГК "Нафтогаз України" тепер можна через Приват24. Також тепер з допомогою додатка (чи сайту) Приват24 можна швидко змінити і постачальника газу.

Як змінити постачальника газу з допомогою сервісу Приват24:

Здійснивши вхід на платформу Приват24, оберіть меню "Послуги", знайдіть підрозділ "Мої постачальники" / "Газопостачання".
Далі потрібно буде вибрати із переліку адресу помешкання, для якого ви бажаєте змінити постачальника газу.

Виконавши дію, нижче зазначеної адреси з’явиться вкладення "Газопостачання", де ви побачите дійсний тариф від Нафтогазу.
Як тільки ви натиснете на вкладення "Нафтогаз", на екрані з’явиться форма на приєднання до ГК "Нафтогаз України", заповнення якої займе всього кілька хвилин: потрібно буде вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу). Підписати заявку на підключення потрібно буде з допомогою SmartID. От і все, заявка відправлена. А протягом трьох днів спеціалісти ГК "Нафтогаз України" зателефонують до вас, щоб завершити перепідключення.

Якщо ж у вас ще немає SmartID, не хвилюйтеся, його можна сформувати одразу. SmartID – це кваліфікований електронний підпис, який є аналогом вашого власноручного підпису. Процедура з його створення не займе у вас багато часу, але доволі спростить ваше життя: з цією функцією ви зможете підписувати заяви, документи та укладати угоди там, де вам зручно. Адже, щоб його застосувати не потрібно носити із собою флешку чи знаходитися безпосередньо за робочим комп’ютером, SmartID зберігається у спеціальному, надійно захищеному, хмарному сховищі і послуговуватися ним можна одразу з додатка Приват24.

Кооперація Нафтогазу та ПриватБанку: яка вигода для користувачів?

Співпраця Нафтогазу і ПриватБанку є вигідною не лише для цих двох і без того успішних компаній. Звісно, ГК "Нафтогаз України" отримає дуже потужну платформу для залучення клієнтів. Не програє тут і Приват24, адже користувачі Нафтогазу видихнуть із полегшенням, бо тепер оплатити послуги можна через зручний сервіс. Також ПриватБанк відкритий до співпраці й з іншим постачальниками комунальних послуг.

Але у найбільшому виграші користувачі ПриватБанку і Нафтогазу: з допомогою сервісу Приват24, перехід на послуги компанії, що пропонує газ значно дешевше (на 40%!), ніж інші підприємства, буде зручним і швидким. Та і оплата за комунальні послуги в додатку (або на сайті) Приват24 максимально проста, і здійснювати її можна в будь-який час доби та навіть у вихідні. До того ж у додатку (або на сайті) Приват24 можна обрати оптимальний для вас тариф на газ: зараз користувачам доступні дві пропозиції – тариф "Річний" і тариф "Місячний". Вибирайте той, який вам по кишені.
Редактор: Марія Фернюк
30-10-2020, 13:00
Коментарів 0 Переглядів 6 666

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.