RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У вас завжди будуть гроші, якщо освоїти прості правила і закони, за якими живуть числа

Як хочеться бути багатими... купити дорогий автомобіль, шикарний будинок за містом, білосніжну яхту, звозити дітей в Європу, покататися на лижах в Альпах.

Втім, чи варто віддаватися порожнім мріям, якщо грошей все одно немає і не буде? — Будуть, якщо ви запам'ятаєте прості правила і закони, за якими живуть цифри, інформує Ukr.Media.



Одиниця

З точки зору магії, сама по собі одиниця нічого не означає. Але в поєднанні з іншими цифрами вона може стати тим приємним доповненням, крихітним камінчиком, який дозволить чаші вагів схилитися в потрібну сторону.

Двійка

Двійка — символ бідності та вимушеної економії. Вона закликає нас ділитися, віддавати, роздавати та жертвувати. Всім, хто має справу з грошима, числа "два" потрібно уникати.

Дасте в борг 20 гривень, 200 або 2 тисячі — ніколи не отримаєте їх назад, а якщо й отримаєте, толку від цих грошей буде небагато. Та й позичальник навряд чи поправить своє фінансове становище, тільки ще більше влізе в борги.

Якщо у вас просять в борг 2 тисячі, дайте три тисячі. Просять 200 гривень? Дайте 300.

Або ось ще приклад. Ви влаштовуєтеся на нову роботу, і вам пропонують оклад — 20 тисяч. Погоджуйтеся на 18000. В цьому випадку ви уникнете багатьох фінансових труднощів.

Не варто купувати річ, яка коштує 20, 200 або 2 тисячі гривень. Вона розчарує вас, швидко зламається або притягне неприємності.

У жодному разі не зберігайте свої кровно зароблені у двох гаманцях або двох банках. Адже число "два", крім іншого, приваблює злодіїв і шахраїв, яких медом не годуй, дай поживитися чужим майном.

Трійка

Найактивніша і позитивна з чисел це, звичайно, "три". Для кожного з нас вона є початком чогось нового, можливістю примножити свій капітал і потенціал.

Трійка пробуджує навіть в найбільш інертних з нас ініціативу і буквально змушує рухатися вперед, в гору. Чи варто дивуватися тому, що саме з цією цифрою пов'язані збільшення прибутку, успіх у фінансових справах і підйом виробництва.

А ось для заощаджень число "три" абсолютно не підходить. Ніколи не відкладайте в заначку 300 гривень, 3 або 30 тисяч. Накопичення капіталу не відбудеться, ви розтратите все до копієчки та самі здивуєтеся тому, наскільки швидко ваша скарбниця спорожніла.

А ось якщо вам знадобиться взяти гроші в борг, беріть без сорому будь-які суми що починаються з трійки — ви з користю витратите запозичені гроші, а крім того, легко і швидко розплатитеся з кредитором.

Четвірка

Це число стабільності та надійності. А тому, якщо ви хочете зберегти гроші, почніть з 400 гривень, 4000, 40000. Незабаром ви помітите, що відкладена вами сума не зменшується і не розтрачується на дурницю. Але, на жаль, і не додається.

Четвірка любить стандартні ситуації та рішення. А ось ризик, експромт і творча ініціатива — їй не до душі. Ризикувати, маючи в активі 4 тис. або 4 млн. не варто — справа не вигорить.

А ось пустити ці гроші на щомісячний (стандартний) розвиток бізнесу, можна і навіть потрібно. Справа ітиме непогано, але золотий дощ на вас не проллється.

Четверо компаньйонів — завжди краще, ніж три або два. Ваш колектив буде дружним і надійним, як скеля. Але працювати доведеться день і ніч, забувши про вихідні та свята.

П'ятірка

Число суперечливе і дволике. З одного боку, воно натякає на те, що прийшла пора ваші гроші витратити на задоволення і розваги, наприклад, відпустку або поїздку за кордон, похід в дорогий ресторан або подарунок коханій людині.

З іншого боку, п'ятірка закликає нас по-хазяйськи розумно розпорядитися тим, що ми встигли заробити. Що вибрати — вирішувати вам. У першому випадку ви отримаєте море задоволення. У другому — шанс примножити капітал.

Довгострокове планування не кожному під силу. Жити п'ять років, у всьому собі відмовляючи, економлячи на задоволеннях і розвагах, може не кожен. Але якщо зважитеся, результат вас, безумовно, порадує. Згадайте наші горезвісні п'ятирічки. Їх результати просто потрясали уяву.

І ще один секрет. З п'ятьма гривнями або п'ятьма тисячами можна і потрібно ризикувати, — виграш завжди буде за вами!

Шістка

Це символ надійності. Ідеальне число, яке ділиться як на парне 2, так і на непарне 3, а тому об'єднує в собі елементи кожного з них.

Якщо ваш щомісячний заробіток становить 6 або 60 тисяч, у вашому житті не може бути місця нерозсудливості, азарту і ризику. Тільки точний розрахунок, здоровий розум і практичність, тільки добре обдумані рішення і грамотне планування приведуть до безбідного існування і примноження капіталу.

Крім того, "шістка" гарантує успіх будь-яким фінансовим угодам і починанням, але лише у тому разі, якщо вам вдасться заручитися підтримкою близьких людей. Адже шістка — це ще й символ родини.

Якщо всі її члени об'єднають свої інтереси та стануть займатися однією справою, то доб'ються фінансової незалежності та добробуту.

Сімка

Для грошей це погане і навіть небезпечне число. З 700 гривнями, 7 або 70 тисячами ви можете забути про стабільність. Підступне число весь час буде створювати негативні ситуації, на які ви ніяк не зможете вплинути.

Багатства з сумою, що починається на сім, теж не наживеш. Загрузнете в порожніх клопотах і обмані, заплутаєтеся в мережах нечистих на руку людей. Зрештою втрат буде куди більше, ніж придбань. 700 гривень, 7000 або 70000 не давайте і не беріть в борг, не кладіть в банк, не заповідайте.

Вони пропадуть або принесуть нещастя.

Компанія, в якій працює сім чоловік, навряд чи може бути успішною. Її постійно будуть долати кредитори та переслідувати шахраї. Так що хочеш — не хочеш, а доведеться порушувати закон, йти на злочин. Хочете домогтися успіху — візьміть в команду ще одного-восьмого.

Вісімка

Вісімка — це вічний рух то вгору, то вниз, атракціон під назвою "американські гірки". Якщо ваш дохід — 800 гривень, 8 або 80 тисяч, так і знайте, гроші будуть стікатися до вас звідусіль, але і витікати будуть як вода крізь пальці.

Правда тут є єдино "але" — вісімка любить людей енергійних, які вічно знаходяться в русі. Якщо ви стежите за зростанням індексів фінансової активності, постійно щось продаєте і купуєте, імпортуєте та експортуєте, прибуток і удача вам гарантовані.

Адже для грошей, що починаються з вісімки, все вкладається в формулу "товар-гроші-товар".

Хочете зайнятися торгівлею і відкрити свій маленький магазин, подбайте про те, щоб ваш стартовий капітал починався з цифри вісім. Купуючи акції, візьміть вісім штук, продаючи той чи інший товар, почніть з восьми штук.

Дев'ятка

Ця цифра не має ніякого відношення до грошей і добробуту. Точніше, вона свідчить про відсутність грошей або про повну відсутність інтересу до фінансових справ. Адже дев'ятка наділяє людину мудрістю і допомагає зрозуміти, що щастя зовсім не в грошах.

Якщо доля зіштовхне вас з партнерами, що оперують сумами в 9, 90, 900 і 9000, біжіть від них. Ваш спільний проєкт ні вам, ні їм не принесе прибутку. Причина — у відсутності ініціативи та життєвих сил. В усвідомленні того, що всі гроші — це тлін і мішура.

Зате суми, що починаються з цифри 9, можна дарувати, заповідати, витрачати на покупку творів мистецтва, вкладати в культурні проєкти, жертвувати на благодійність. Адже дев'ятка — це символ вічності, можливість залишити свій слід в історії.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
15-10-2020, 00:35
Коментарів 0 Переглядів 1 959

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 17 травня, скористатися послугою можна на Центральній площі


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.
Бельгійці передали гроші на дрони. Блог Надії Будної
Чернівчани невтомно збирають кошти на дрони, плетуть маскувальні сітки та кікімори.
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"