RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Передвиборна агітація


Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*


Дії влади з оновлення й будівництва дорожньої та соціальної інфраструктури: українці підтримують, опозиція — ні.

У той час, як Верховна Рада ратифікувала фінансові угоди з Міжнародним валютним фондом на 500 млн євро. Цим коштом оновлюватимуть і будуватимуть об’єкти інфраструктури, які не ремонтувалися десятиліттями.
Зокрема, по всій Україні протягом року заплановано будівництво чи реконструкція 142 шкіл, 117 дитячих садків, 122 спортивних об’єктів, 210 приймальних відділень і 7 інших об’єктів соціального, медичного й культурного спрямування.

"Велике будівництво" — програма, ініційована Президентом України у 2020 році. Її активно підтримує політична партія "Слуга Народу". Особливий фокус — на оновленні доріг. За 2020 рік планують оновити понад 6500 км доріг, з них 4200 км — державного значення.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Міжнародна траса М-19 до КПП Порубне, Чернівецька обл.


"Президент Володимир Зеленський прирівняв Буковинські Карпати зі Швейцарією. Він упевнений, якщо будуть дороги й мости, то туристичний бізнес почне розвиватися. У Чернівецькій області вже почали втілювати цю стратегію завдяки "Великому будівництву", — каже кандидат політичних наук та кандидат в депутати до Чернівецької обласної ради від політичної партії "Слуга Народу" Микола Миколайович ГУЙТОР.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Микола ГУЙТОР, кандидат у депутати до Чернівецької обласної ради від партії "Слуга Народу"


Загалом у 2020 році в державний бюджет заклали 1 млрд грн на побудову центрів екстреної допомоги по всій країні.

"Ми йдемо на місцеві вибори, щоб надати українській молоді перспективу, знайти цікаву й гідну роботу там, де ти живеш, у своїй громаді. Щоб реалізувати, за завданням президента Володимира Зеленського, стратегію розвитку регіонів, а також завершити проєкт "Велике будівництво", — сказав Голова партії "Слуга Народу" Олександр КОРНІЄНКО.

Опозиційні депутати не голосують

Однак не всі депутати підтримують "Велике будівництво". Яскравий приклад — законопроєкт 3991 від фракції "Слуга Народу". Він вносить зміни до Держбюджету, якими знімається гранична величина місцевого боргу, а низка областей отримує субвенції на добудову пріоритетних об'єктів: дороги, мости, медичні установи, дошкільні та навчальні заклади.
На першому пленарному тижні вересня документ від "Слуг" проходив перше читання. Його не підтримали депутати фракцій "Опозиційна платформа — "За життя" та "Голос". Лише по одному голосу віддали депутати "Європейської солідарності" та "Батьківщини". Менше з тим, завдяки голосам фракції "Слуга Народу", документ ухвалили, доопрацювали й прийняли в цілому.

Населення — підтримує

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське дослідження громадської думки. З’ясувалося, що майже 90% респондентів підтримують розвиток інфраструктури державним коштом. а 85,2% погоджуються з Президентом, що "Велике будівництво" не варто припиняти на час пандемії коронавірусу.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Міст через р. Черемош у с. Розтоки Путильського району Чернівецької області


Позбутися довгобудів

У межах програми "Велике будівництво" Мінрегіон добудовує школи, зведення яких розпочали ще у 80-90-ті роки. Міністр розвитку громад та територій Олексій ЧЕРНИШОВ розповів, що сьогодні вже є приклади довгобудів, які успішно завершили або доводять до завершального етапу будівництва.
"Велике будівництво" працює, й оцінка громадян свідчить, що влада на вірному шляху. Адже програма — це не лише нові дороги, школи, дитсадки й лікарні, але й нові робочі місця. Уже сьогодні "Велике будівництво" є одним з факторів, який допоможе подолати економічну кризу, викликану пандемією коронавірусу.

Велике будівництво в соціальних мережах

За "Великим будівництвом" можна стежити в реальному часі:
Facebook
Telegram
Instagram
YouTube
Редактор: Марія Фернюк
13-10-2020, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 2 164

Теги -

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.