RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Передвиборна агітація


Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*


Дії влади з оновлення й будівництва дорожньої та соціальної інфраструктури: українці підтримують, опозиція — ні.

У той час, як Верховна Рада ратифікувала фінансові угоди з Міжнародним валютним фондом на 500 млн євро. Цим коштом оновлюватимуть і будуватимуть об’єкти інфраструктури, які не ремонтувалися десятиліттями.
Зокрема, по всій Україні протягом року заплановано будівництво чи реконструкція 142 шкіл, 117 дитячих садків, 122 спортивних об’єктів, 210 приймальних відділень і 7 інших об’єктів соціального, медичного й культурного спрямування.

"Велике будівництво" — програма, ініційована Президентом України у 2020 році. Її активно підтримує політична партія "Слуга Народу". Особливий фокус — на оновленні доріг. За 2020 рік планують оновити понад 6500 км доріг, з них 4200 км — державного значення.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Міжнародна траса М-19 до КПП Порубне, Чернівецька обл.


"Президент Володимир Зеленський прирівняв Буковинські Карпати зі Швейцарією. Він упевнений, якщо будуть дороги й мости, то туристичний бізнес почне розвиватися. У Чернівецькій області вже почали втілювати цю стратегію завдяки "Великому будівництву", — каже кандидат політичних наук та кандидат в депутати до Чернівецької обласної ради від політичної партії "Слуга Народу" Микола Миколайович ГУЙТОР.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Микола ГУЙТОР, кандидат у депутати до Чернівецької обласної ради від партії "Слуга Народу"


Загалом у 2020 році в державний бюджет заклали 1 млрд грн на побудову центрів екстреної допомоги по всій країні.

"Ми йдемо на місцеві вибори, щоб надати українській молоді перспективу, знайти цікаву й гідну роботу там, де ти живеш, у своїй громаді. Щоб реалізувати, за завданням президента Володимира Зеленського, стратегію розвитку регіонів, а також завершити проєкт "Велике будівництво", — сказав Голова партії "Слуга Народу" Олександр КОРНІЄНКО.

Опозиційні депутати не голосують

Однак не всі депутати підтримують "Велике будівництво". Яскравий приклад — законопроєкт 3991 від фракції "Слуга Народу". Він вносить зміни до Держбюджету, якими знімається гранична величина місцевого боргу, а низка областей отримує субвенції на добудову пріоритетних об'єктів: дороги, мости, медичні установи, дошкільні та навчальні заклади.
На першому пленарному тижні вересня документ від "Слуг" проходив перше читання. Його не підтримали депутати фракцій "Опозиційна платформа — "За життя" та "Голос". Лише по одному голосу віддали депутати "Європейської солідарності" та "Батьківщини". Менше з тим, завдяки голосам фракції "Слуга Народу", документ ухвалили, доопрацювали й прийняли в цілому.

Населення — підтримує

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське дослідження громадської думки. З’ясувалося, що майже 90% респондентів підтримують розвиток інфраструктури державним коштом. а 85,2% погоджуються з Президентом, що "Велике будівництво" не варто припиняти на час пандемії коронавірусу.

Завдяки «Великому будівництву» Буковинські Карпати стануть Швейцарією, — Микола Гуйтор, кандидат в депутати до Чернівецької облради від «Слуги Народу»*

Міст через р. Черемош у с. Розтоки Путильського району Чернівецької області


Позбутися довгобудів

У межах програми "Велике будівництво" Мінрегіон добудовує школи, зведення яких розпочали ще у 80-90-ті роки. Міністр розвитку громад та територій Олексій ЧЕРНИШОВ розповів, що сьогодні вже є приклади довгобудів, які успішно завершили або доводять до завершального етапу будівництва.
"Велике будівництво" працює, й оцінка громадян свідчить, що влада на вірному шляху. Адже програма — це не лише нові дороги, школи, дитсадки й лікарні, але й нові робочі місця. Уже сьогодні "Велике будівництво" є одним з факторів, який допоможе подолати економічну кризу, викликану пандемією коронавірусу.

Велике будівництво в соціальних мережах

За "Великим будівництвом" можна стежити в реальному часі:
Facebook
Telegram
Instagram
YouTube
Редактор: Марія Фернюк
13-10-2020, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 2 153

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги