
Доктор медичних наук Маріят Мухіна порадила, що додати в сир, щоб він став кориснішим.
Експертка сказала, що у сир найкраще додавати зелень, пише Главред.
Співрозмовниця зазначила, що після додавання зелені сир отримує нові вітаміни, хлорофіл та фолієву кислоту.
Медик також повідомила, що сир добре поєднується зі сметаною, завдяки сметані краще засвоюються кальцій та жиророзчинні вітаміни.
"Сир із зеленню – продукт з більшою харчовою цінністю, тому що ще приєднуються хлорофіл, фолієва кислота зелені та нові вітаміни. Поєднання з ягодою знову ж дає плюси для сиру...", – сказала Мухіна.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram