RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Політична реклама

У неділю, у Літньому театрі Чернівців, лідер обласного осередку партії "Перемога Пальчевського", відомий підприємець, меценат та футбольний функціонер Василь ОРЛЕЦЬКИЙ представив перші п'ятірки своєї команди в органи місцевої влади.

У списках «Перемоги Пальчевського» достойні люди в області і кожному районі*

На фото (зліва направо): Козарійчук Дмитро, Стаднійчук Інга, Орлецький Василь, Стринада Інна, Нявчук Василь


Зважаючи на те, що депутатська команда формувалася у дуже стислі терміни, її кадровий склад вразив. У п'ятірках до майже всіх гілок буковинської влади відомі, професійні, потужні люди, перевірені фахівці, знані громадські діячі, науковці, юристи, керівники успішних ОТГ, підприємці, освітяни та медики, і навіть народний артист України Василь ДАНИЛЮК. Своїм знаменитим хітом "Сходіться, друзі завжди і усюди..." він завершив це успішне та оптимістичне для обласного керівництва та членів команди дійство.

"Я спортсмен, і звик вигравати. У політиці, як і у футболі, команда створюється для того, щоб перемагати, добиватися результату. У нас прекрасний підбір виконавців, тому ми можемо ставити перед собою найвищі цілі, перемагати і святкувати свою перемогу. Переконаний, що вже 26 жовтня ми разом відсвяткуємо перемогу команди Пальчевського на Буковині. Дякую всім, хто долучився до нас, хто висловив нам підтримку. Це важливо.
Перед нами дуже важкі завдання. Найперше, ми маємо зробити усе, щоби витягнути Буковину із числа депресивних областей. Створити потужну, дієву владу у кожному населеному пункті, націлену на розвиток, на створення нових підприємств, нових робочих місць. На започаткування нових галузей та бізнесів, які наповнюватимуть місцеві бюджети. До управління у районах, містечках, селах, ОТГ мають зайти наші достойні та професійні люди.
Ми повинні зробити все, щоб Буковина розвивалася, створювалися підприємства переробної галузі, розвивалися ремесла та вибудовувалася туристична інфраструктура. Будувалися дороги та мости. Наставала нова якість життя у кожній громаді, розвивалася медицина та освіта з найсучаснішим обладнанням та інструментарієм. Щоб наші села мали водогони, водовідведення, тротуари і новітнє освітлення вулиць. Щоб молоді люди хотіли залишатися і працювати тут, а не їхати за кордон. Тому у нашій команді справжні ґазди, дієві та перевірені люди, науковці з вченими ступенями, професіонали на своїх напрямках",
– заявив Василь ОРЛЕЦЬКИЙ.


Але краще за себе говорить сам послужний список команди Орлецького, який балотується першим номером до обласної ради від "Перемоги Пальчевського".

1. Орлецький Василь Григорович. Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, президент футбольного клубу "Лужани", президент футбольного клубу "Буковина", Голова Чернівецької обласної федерації футболу, віце-президент Української федерації футболу, приватний підприємець, меценат, благодійник, має медаль за заслуги "Украінської федерації футболу".

2. Стринада Інна Миколаївна. Закінчила Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, здобула ступінь "бакалавр" за напрямком підготовки "геодезія, картографія та землеустрій", здобула кваліфікацію "бакалавр з геодезії та землеустрою", отримала сертифікат магістра та сертифікат інженера – землевпорядника, має сертифікат інженера-геодезиста. Підприємець.

3. Козарійчук Дмитро Васильович. Закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, за спеціальністю "правознавство". Голова Заставнівської районної державної адміністрації. Нагороджений орденом " За розбудову України".

4. Нявчук Василь Корнилович. Староста села Шипинці Кіцманської об’єднаної територіальної громади. Нагороджений ювілейною медаллю "100 років Буковинському Віче", орденами "За розбудову держави" та "Патріот України".

5. Стаднійчук Інга Василівна. Директор Товариства аргопромисловий комплекс "Буковина" та фермерського господарста "Еліта". Меценат, благодійник, допомогала та брала активну участь у розвитку інфраструктури сіл Дністровського району – Бузовиця, Росошани, Оселівка, Вовчинець, Гвіздівці, Олексіівка та смт Кельменці.

Не гірші кандидати і у інші ради підібрані Василем Орлецьким.
Вже згаданий народний артист України Василь Данилюк буде балотуватися до Вижницької районної ради. Він перший у списку. Його знають, його творчістю захоплюються.

"Я тридцять років на сцені, служу буковинській культурі. Настав час робити привабливою для Європи гуцульську Буковину, яка є не менш цікавою для туристів, ніж сусідні Івано-Франківська, Закарпатська чи Львівська області. Я думаю, що Вижницький район має в цьому сенсі велику перспективу", – заявив Василь ДАНИЛЮК.

А Шипинський сільський голова, знаменитий ґазда Василь НЯВЧУК є кандидатом у депутати до Чернівецької обласної ради.

"Я знаю, як допомгти селу, як бути корисним людям, тому йду на вибори. Буковинці вимагають чогось нового, і такою новою камандою є "Перемога Пальчевського", яку очолює відомий телевізійний коментатор, гострий на слово і жорсткий в оцінках. Що стосується мене, то нещодавно ми виграли конкурс "Найкраще село Буковини", де дійсно показали розвинуту інфраструктуру нашого села Шипинці. Але у нас ще непочатий край роботи. Йду тому, що треба всю її переробити", – каже Василь НЯВЧУК.

Цих людей ви знаєте, ви з ними знайомі чи пересікаєтеся на вулицях ваших міст і сіл, і прекрасно розумієте, що у разі обрання вони представлятимуть вас, захищатимуть ваші інтереси. Бо вони свої, а не привезені.

Дмитро Осовський
Редактор: Марія Фернюк
23-09-2020, 15:11
Коментарів 0 Переглядів 3 716

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги