RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Краще здаватися товстою, ніж хворою": Тейлор Свіфт розповіла про свою хворобу

Американська співачка Тейлор Свіфт зізналася, що протягом декількох років бореться з розладом харчової поведінки.

Про проблеми зі здоров'ям поп-зірки розповідається в документальному фільмі Miss Americana.



Фільм про життя Тейлор Свіфт був показаний в рамках національного американського кінофестивалю незалежного кіно Sundance. На думку самої співачки, розлад харчової поведінки було спровоковано в тому числі і деякими коментарями з приводу її зовнішнього вигляду, передає Бі-бі-сі.

"Є завжди якийсь стандарт краси, до якого ти не дотягуєш. Якщо ти худа, то у тебе попи немає, а якщо попа є, то живіт не плоский. Це просто неможливо", - говорить 30-річна співачка. Вона розповідає, що бореться з проблемою вже протягом декількох років. В деякі дні вона могла взагалі нічого не їсти, в інші наполегливо записувала все, що з'їдала, а потім виснажувала себе тривалими фізичними навантаженнями.

Так тривало до тих пір, поки вона не схудла до розміру 00 (в американській системі розмірів одягу, в британській - 2 розмір, європейський - 32, український - 36). Зараз, для порівняння, у співачки 6 розмір (в американській системі, 10 британській). Дійшло до того, що під час концертного туру 2015 року, їй здавалося, що вона може знепритовніти самий розпал шоу або в кінці виступу.

"Таке відчуття у мене було кілька разів, і це зовсім не привід для гордості", - говорить Тейлор Свіфт. До останнього часу співачка відмахувалася від питань з приводу худорлявості і заперечувала, що в неї є проблеми зі здоров'ям і харчуванням.

"Я завжди відповідала: Про що ви? Звичайно, я їм. Просто у мене дуже велике фізичне навантаження", - розповідає вона у фільмі. "Дійсно, фізичне навантаження було великим. Але я їла дуже мало", - зізнається зараз Тейлор Свіфт. Співачка намагається розібратися в причинах харчового розладу.

"Я пам'ятаю, коли мені було 18 років, моя фотографія вперше з'явилася на обкладинці журналу, а поруч був підпис: вагітна у 18 років?", - говорить Тейлор Свіфт.

"І це було через те, що на мені було надіте щось мішкувате, в чому мій живіт, здавалося, трохи випирав і не виглядав досить плоским. Я сприйняла такий коментар як "покарання", - згадує співачка. "Коли я приїхала на одну з фотосесій та переодягалася, хтось із співробітників журналу сказав:

"дивно, що для вас нічого не потрібно міняти, вам за розміром підходить весь одяг з нашої вибірки. Зазвичай нам доводиться підганяти сукні, а зараз ми можемо взяти одяг з подіуму і надягти на вас! Я сприйняла це як похвалу", - говорить Тейлор Свіфт. "Ви запам'ятовуєте такі коментарі і просто починаєте пристосовуватися до того, щоб отримувати "похвалу" і уникати "покарань". У тому числі ви "пристосовуєте" і власне тіло [для отримання похвали]". За словами Тейлор Свіфт, зараз вона намагається практикувати позитивне мислення - особливо, коли у неї з'являється бажання покритикувати себе за свій зовнішній вигляд.

Тоді вона каже собі: "Ні. Ми так робити не будемо, тому що краще думати, що ти товста, ніж виглядати хворою". Фільм Miss Americana виходить на Netflix 31 січня.

На прем'єрі фільму на фестивалі в штаті Юта глядачі в кінці сеансу аплодували стоячи. Режисер фільму Лана Вілсон подякувала Тейлор Свіфт за щирість і відвертість, якими відрізнялася її розповідь про недоїдання.

"Я думаю, що чесна розповідь про таку проблему - по-справжньому сміливий вчинок для публічної людини, якає прикладом для наслідування для багатьох дівчат і молодих жінок", - каже Лана Вілсон.

Фільм Вілсон розповідає про складний періоді життя Тейлор Свіфт, коли її альбом Reputation в 2018 році не отримав жодної нагороди "Греммі". Цей випадок в деякому сенсі обрамляє оповідання кінокартини, в ході якого поп-зірка усвідомлює, що вона повинна перестати намагатися подобатися всім і зосередитися на тому, що робить її щасливою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
26-01-2020, 00:35
Коментарів 0 Переглядів 1 571

Теги -
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!