Шаурма по-домашньому
Інгредієнти:
смажене куряче філе,
лаваш,
мариновані огірки,
твердий сир,
свіжа капуста,
зелень,
майонез,
кетчуп.
Приготування:
Пошинкуйте капусту, подрібніть зелень та огірки, сир натріть на терці, куряче філе поріжте невеликими шматочками.
Для приготування соусу змішайте майонез з кетчупом та зеленню.
На лаваш викладіть курку, огірки, капусту та сир. Полийте соусом та загорніть у конверт.
Для завершеного приготування шаурму необхідно обсмажити з двох боків.
Бурітос
Інгредієнти:
лаваш,
твердий сир,
шинка,
консервована кукурудза,
омлет,
майонез.
Приготування:
Лист лавашу замастіть майонезом та викладіть омлет, потім покладіть шинку.
Зверху посипте тертим сиром та кукурудзою, загорніть у конверт та розігрійте (можна обсмажити).
Готові бурітос подавайте зі свіжою зеленню.
Лаваш з грибами
Інгредієнти:
смажені печериці з цибулею,
лаваш,
твердий сир,
варені яйця,
зелень.
Приготування:
На лаваш першим шаром покладіть смажені гриби з цибулею і накрийте другим листом лавашу.
Потім посипте натертим сиром і накрийте третім лавашем.
Останній шар формуйте з подрібнених яєць та зелені.
Згорніть у рулет, розігрійте та розріжте на порції. За смаком можна додати майонез або соус.
Лаваш з вареною ковбасою
Інгредієнти:
твердий сир,
варена ковбаса,
лаваш,
свіжі помідори,
часник,
майонез,
чорний мелений перець,
сіль.
Приготування:
Варену ковбасу наріжте тонкими скибочками. Помідори наріжте кільцями, а cир натріть на крупній терці.
Для приправи почистіть та подрібніть часник й змішай його з майонезом, додайте за смаком сіль та перець.
Лаваш замастіть приготованою приправою та викладіть помідори, ковбасу та сир.
Зверніть в рулет та розігрійте.
Конвертики з омлетом
Інгредієнти:
лаваш,
свіжі помідори,
майонез,
ковбаса,
шматки готового омлету,
зелень.
Приготування:
Лаваш намастіть майонезом, покладіть омлет, ковбасу, помідори та подрібнену зелень.
Загорніть у конвертик та розігрійте.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram