На холодну пору: смачні рецепти глінтвейну на будь-який смак

новини
665
0
На холодну пору: смачні рецепти глінтвейну на будь-який смак

Класичний глінтвейн з фруктами та спеціями

Інгредієнти:



Червоне сухе вино — 1 л

Апельсин — 1 шт.

Яблуко — 1 шт.

Лимон — 1 шт.

Паличка кориці — 1 шт.

Гвоздика — 7 шт.

Мед — 2 столові ложки

Приготування:

Наріжте апельсини та лимони на тонкі часточки для насиченого смаку і чарівного аромату. Яблука наріжте таким же чином, але не змішуйте з цитрусовими. У ємність для приготування глінтвейну відправте лимони та апельсини та потовчіть їх трохи ложкою, щоб з'явився сік і масла з цедри. Додайте яблука, мед і спеції. Залийте все вином і поставте на вогонь.

Доведіть глінтвейн до кипіння, а потім зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися 20 хвилин.

Подавайте зі всіма фруктами в чашках або в склянках.

На холодну пору: смачні рецепти глінтвейну на будь-який смак


Глінтвейн з білим вином і апельсинами

Інгредієнти:

Біле сухе вино — 750 мл

Виноградно-яблучний сік — ½ склянки

Паличка кориці — 1 шт.

Гвоздика — 3 шт.

Апельсин — 1 шт.

Мед — 2 столові ложки

Приготування:

У маленькій каструлі змішайте сік з прянощами та медом, добавте часточки апельсина і ставте на помірний вогонь. Доведіть до кипіння. Додайте вино, прогрійте на помірному вогні, але не доводьте до кипіння. Зніміть з вогню і накрийте кришкою. Дайте настоятися 10 хвилин.

Процідіть і подавайте в склянку з часточками апельсина.

На холодну пору: смачні рецепти глінтвейну на будь-який смак


Глінтвейн на темному пиві

Інредієнти:

Темне пиво — 700 мл

Апельсин — 1 шт.

Лимон — 1 шт.

Імбир — 5 г

Паличка кориці — 1 шт.

Кардамон — 1 г

Мускатний горіх — на кінчику ножа

Гвоздика — 3 шт.

Мед — 2 столові ложки

Приготування:

Залийте у рондель темне пиво і ставте на середній вогонь. Після появи перших бульбашок, зніміть рондель з вогню. Не потрібно доводити до кипіння. Додайте всі спеції та мед, перемішайте. Додайте апельсини та лимони, і знову поставте рондель на вогонь. Прогрійте, але не доводьте до кипіння. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися 10 хвилин.

При подачі прикрасите паличкою кориці та апельсиновими часточками.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують