RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Молодий буковинець » новини » Салати до вашого столу: три оригінальних рецепти

Салати до вашого столу: три оригінальних рецепти

Салат з курячим м'ясом та фруктами

Інгредієнти:

Куряче філе 250 г

Мандарини 150 г

Полуниця 300 г

Ананас 150 г

Майонез 2,5 ст. л.

Сметана 2,5 ст. л.

Апельсиновий сік 2 ст. л.

Карі 1 ч. л.

Молоко 4 ст. л.

Зелений салат за смаком

Кокосові пластівці 30 г

Приготування:

Відварюємо куряче філе, остуджуємо і нарізаємо шматочками.

Чистимо ананас та нарізаємо лише його м'яку частину. Дрібнимо полуницю на маленькі шматочки та роз'єднуємо мандарини на дольки. Змішуємо у глибокій тарілці фрукти та ягоди з нарізаним курячим м'ясом.

Готуємо заправку для салату: змішуємо майонез, сметану, молоко, апельсиновий сік та карі.

Додаємо листя салату та заправку до ємності з фруктами та м'ясом і перемішуємо.

Прикрашаємо за бажанням кокосовими пластівцями та смакуємо салат досхочу!

Салати до вашого столу: три оригінальних рецепти


Картопляний салат зі сметаною

Інгредієнти:

Картопля 700 г

Сметана 4 ст. л.

Бекон 6 слайсів

Олія оливкова 6 ст. л.

Лимонний сік 2 ст. л.

Цедра лимона 1 ст. л.

Зелена цибуля пучок

Морська сіль за смаком

Перець за смаком

Приготування:

Чистимо та миємо картоплю, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою та відварюємо до готовності.

Доки вариться картопля, приготуємо заправку. У глибокій мисці змішуємо оливкову олію з лимонним соком. Щойно картопля буде готова, зливаємо воду. Перекладаємо картоплю у тарілку та додаємо заправку. Посипаємо морською сіллю та чорним меленим перцем.

Сковорідку з товстим дном ставимо на вогонь, виливаємо невелику кількість оливкової олії, викладаємо бекон. Смажимо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Викладаємо готовий бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

До картоплі додаємо сметану, зелену цибулю, цедру лимона. Зверху викладаємо бекон та подаємо страву до столу.

Салат краще смакувати теплим, адже так він віддає максимум смаку та аромату. Смачного!

Салати до вашого столу: три оригінальних рецепти


Американський салат Коул Слоу

Інгредієнти:

Капуста білокачанна 500 г

Морква 2 шт.

Яблука 2 шт.

Лимон 1 шт.

Для соусу:

Йогурт 200 г

Хрін білий 10 г

Гірчиця 1 ст. л.

Сіль за смаком

Перець за смаком

Приготування:

Для початку нарізаємо капусту тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску, додаємо трохи солі та перемішуємо.

Миємо моркву та яблука, чистимо від шкірки, також нарізаємо соломкою або тремо на тертці.

Яблука бажано брати тверді, соковиті та кислі: такі найкраще смакуватимуть у салаті.

Після нарізки обприскуємо їх трохи лимонним соком, щоб зберегти привабливий білий колір м’якоті.

Моркву та яблука додаємо до капусти.

Готуємо соус. Йогурт поєднуємо з гірчицею та хроном, додаємо трохи солі та перцю. Все гарно перемішуємо та заправляємо салат.

Подавати на стіл закуску бажано одразу, адже овочі можуть пустити сік та розм’якнути. Коул слоу прекрасно смакує із запеченим м’ясом та картоплею. Також у сезон це чудове доповнення до страв з мангалу!
26-11-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 874

Теги -
Назвали кількість нових випадків коронавірусу в Чернівецькій області
Це поки що ідентичне таке поле у Чернівецькій області
Через масштабний прорив на водогоні "Дністер-Чернівці" значна частина міста залишиться без водопостачання
• Новини партнерів










ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Учасники протесту вимагають перерахунку пенсій згідно з законом


«Я ж стану жертвою всесвітньої змови» Блог Юлії Леськової
Здавалося би, всі вже прийняли той факт, що коронавірус – доволі небезпечна вірусна інфекція
«Я не знаю більш національного народного генія» Блог Надії Будної
15 червня відзначили 80-річчя від дня народження видатного українського актора і режисера Івана Миколайчука
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео

В асортименті крамнички є желейки, різні горіхи в шоколаді, унікальний ірис, суфле, маршмелоу, карамель, jellybeans, лакриця, жуйки та льодяники.

Насолоджуйтесь концертом та вигравайте безліч цінних подарунків! Суперприз – РОБОТ-ПИЛОСОС!

Ми розповімо вам, чому франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro буде вигідною інвестицією.
Як влаштувати незабутню відпустку та не спустошити сімейний бюджет*

Провести незабутню відпустку і при цьому не спустошити сімейний бюджет допоможе найбільша торговельна мережа країни — "АТБ".
Подорожуй вигідно з МедЛаб!*

У гарячий сезон відпусток і подорожей лабораторія "МедЛаб" пропонує до уваги туристів новий пакет з двох ПЛР-досліджень на коронавірус: для виїзду з України та ПЛР-тест для зняття з обов'язкової самоізоляції.

Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи "Квант Сервіс", якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися.

Про важливість профілактичних оглядів у ортодонта, фактори, що сприяють викривленню зубів у дітей, на які варто звернути увагу батькам, профілактику ортодонтичних захворювань, розповіли у стоматологічній клініці Life Dent.
З нагоди 55-річчя Чернівецького торговельно-економічного інституту відбувся круглий стіл*

1 червня 2021 року в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулося засідання круглого столу на тему [b]"Управління публічними фінансами в умовах реформування економіки України"