RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Радіо | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Молодий буковинець » новини » Три рецепти млинців, які виходять з першого разу

Три рецепти млинців, які виходять з першого разу

Іноді хочеться приготувати щось просте і зрозуміле. Якщо ви тільки почали свій кулінарний шлях, пропонуємо навчитися готувати звичайні, але дуже смачні млинці.

Три рецепти млинців, які виходять з першого разу

Млинці на мінеральній воді



Інгредієнти:

Молоко тепле – 500 мл

Мінеральна вода – 250 мл

Борошно – 250 г

Приготування:

Борошно просіваємо (можна це зробити кілька разів, щоб воно краще наситилося повітрям).

Яйця збиваємо з цукром. Соду гасимо оцтом і додаємо до яєць.

Починаємо невеликими порціями всипати борошно. Коли вся мука з’єднається з яйцями, додаємо молоко, трохи солі, рослинну олію і добре перемішуємо. У кінці вливаємо мінеральну воду. Перемішуємо і залишаємо тісто на 10 хвилин, щоб відпочило.

Розігріваємо млинцеву пательню і змащуємо її шматочком сала або рослинною олією. Виливаємо на пательню невелику порцію тіста і розподіляємо тонким шаром. Коли одна сторона підрум’яниться, перевертаємо млинець на іншу сторону. Підрум’янюємо. Так смажимо всі млинці.

Готуємо начинку: сир збиваємо з цукром, вершками та ваніліном. Яблука очищуємо від насіння, шкірки та нарізаємо кубиками. У каструлі карамелізуємо цукор, поки він не стане золотисто-коричневим. Знімаємо карамель з плити, кладемо кубики яблук, перемішуємо, додаємо трохи води та варимо яблука на невеликому вогні до прозорості. У кінці додаємо трохи меленої кориці. Знімаємо з вогню і охолоджуємо. Вишні без кісточок пересипаємо цукром і варимо на повільному вогні до загусання. Охолоджуємо.

З одного боку млинця викладаємо смугу із сирної начинки, а з іншого боку — смужку із яблук. Накриваємо начинки краєм млинця.

На другий млинець кладемо вишневу начинку і загортаємо млинець, але не до кінця, а тільки наполовину. Кладемо цей млинець посередині першого млинця так, щоб він опинився між двома начинками і загортаємо рулет. Розрізаємо його на дві половинки, викладаємо на тарілку і поливаємо сметаною.

Кличте всіх до столу!

Три рецепти млинців, які виходять з першого разу


Млинці на кислому молоці

Інгредієнти:

Кисле молоко – 500 мл

Борошно – 250 мл

Яйця – 1 шт.

Сіль, цукор – за смаком

Приготування:

Збийте яйце до появи невеликої пінки.

Додайте молоко, цукор і сіль. Продовжуйте перемішувати.

Наступним кроком всипте борошно і влийте 2 ложки олії. Ретельно перемішайте – можна скористатися міксером.

Тісто готово – приступаємо до випікання

Розігрійте пательню (а краще дві – так процес піде швидше). Налийте трохи рослинного масла, а потім – тісто для першого млинця. Обсмажте з кожного боку.

Кличте всіх до столу!

Три рецепти млинців, які виходять з першого разу


Млинці звичайні

Інгредієнти:

Молоко тепле 500 мл

Мінеральна вода кімнатної температури 250 мл

Борошно 250 г

Яйця 3 шт.

Цукор (для тіста) 2 ст. л.

Рослинна олія (для тіста) 3 ст. л.

Сода 1 ч. л.

Оцет за смаком

Яблука 2 шт.

Кориця за смаком

Цукор (для яблучної начинки) 4 ст. л.

Кисломолочний сир 500 г

Вершки 30 мл

Цукор за смаком

Вишня за смаком

Ванілін за смаком

Сметана за смаком

Сіль за смаком

Приготування

Просіваємо борошно і робимо з неї гірку з поглибленням зверху.

В окремому посуді розводимо молоко, сіль і цукор. Додаємо збиті яйця і кілька крапель ванільного екстракту.

Вливаємо суміш в борошно і віночком збиваємо до кремоподібного стану.

Додаємо розтоплене вершкове масло і ставимо на годину в холодильник.

У сковороді розігріваємо олію. Наливаємо в масло тісто, розподіляємо по всій поверхні сковороди і обсмажуємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Готові млинці викладаємо на тарілку і поливаємо розтопленим вершковим маслом або сметаною.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
7-11-2019, 22:30
Коментарів 0 Переглядів 616

Теги -
Назвали кількість нових випадків коронавірусу в Чернівецькій області
Збірна України – у числі кращих третіх команд із шести груп
Стартова ціна цього об’єкту на аукціоні була у 25 разів нижчою
• Новини партнерів










ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Люди побоюються, щоб сьогодні негода знов не наробила такого лиха


«Наші рвали та метали». Блог Анни Семьонової
Буковинці навіть дуже позитивно говорять про збірну України
«Я ж стану жертвою всесвітньої змови» Блог Юлії Леськової
Здавалося би, всі вже прийняли той факт, що коронавірус – доволі небезпечна вірусна інфекція
«Я не знаю більш національного народного генія» Блог Надії Будної
15 червня відзначили 80-річчя від дня народження видатного українського актора і режисера Івана Миколайчука
загрузка...
ВІДЕО Переглянути все відео
Комунальник на Соборній площі за допомогою ручної газонокосарки боровся із травою: в мережі активно обговорюють це відео

Ми розповімо вам, чому франшиза Pronto Pizza та Sushi Pro буде вигідною інвестицією.

Пройшло всього декілька місяців з того моменту, як найбільша торговельна мережа країни "АТБ" разом із "Райффайзен Банком" і Visa випустили унікальний банківський продукт.

Про основні переваги поліуретанових деталей та особливості виробництва розповідає технік-конструктор ТМ "PolyBush" Олександр.

В асортименті крамнички є желейки, різні горіхи в шоколаді, унікальний ірис, суфле, маршмелоу, карамель, jellybeans, лакриця, жуйки та льодяники.

Насолоджуйтесь концертом та вигравайте безліч цінних подарунків! Суперприз – РОБОТ-ПИЛОСОС!
Як влаштувати незабутню відпустку та не спустошити сімейний бюджет*

Провести незабутню відпустку і при цьому не спустошити сімейний бюджет допоможе найбільша торговельна мережа країни — "АТБ".

Ми поцікавилися, якою ж ідеєю керувалися власники, створюючи "Квант Сервіс", якого професійного рівня досягли інженери за усі роки роботи та із якими труднощами доводилося стикатися.

Про важливість профілактичних оглядів у ортодонта, фактори, що сприяють викривленню зубів у дітей, на які варто звернути увагу батькам, профілактику ортодонтичних захворювань, розповіли у стоматологічній клініці Life Dent.