RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Нерівні стосунки: що зводить з розуму молодих хлопців від жінок старшого віку

За статистикою, третина жінок у віці за 35 зустрічається з чоловіками, які молодші за них на 7-10 років і більше.

Незважаючи на загальний скепсис і осуд, нерівний в сенсі віку роман може стати найщасливішим часом в житті. Причому, як не дивно, для обох партнерів.



Зараз нікого не бентежить, якщо жінка старша за обранця на 5-8 років. Згідно з опитуваннями, проведеними психологами, молоді чоловіки зізналися, що саме їх зводить з розуму в стосунках зі зрілими дамами, передаєт Ліза.

Секс – дас іст фантастіш!

Що в цій парі точно буде відмінним, так це секс. Зріла жінка – ідеальна партнерка для молодого хлопця, адже у чоловіків пік статевої активності – до 30 років, а у жінок – після 30 (причому більшість пані не заспокоюються аж до клімаксу, а то і після нього). Тому градус пристрасті буде позамежним. Не те що з ровесниками.

Чоловіки "за сорок" замість сексу охочіше підуть в кіно або на риболовлю, забувши, що партнерка в сорок п'ять – ягідка знову. І що їй треба догоджати не тільки комедіями і юшкою. Молода дівчина теж може проігнорувати сексуальні заклики партнера-ровесника – її лібідо ще спить: вона ніби й не проти, але і не особливо за. І обираючи між сексом і кіно, теж, швидше за все, обере кіно.

Зате жінка у віці охоче підтримати еротичні фантазії молодого партнера, та ще й підкине пару своїх ідей. У сексі доросла жінка поводиться розкутіше, ніж молода дівчина. У ліжку вона активна, вправна і невтомна, що приводить у захват її партнера. А вже коли він бачить, яку насолоду вона отримує від його ласк, йому хочеться обсипати ними обраницю більше і більше.

Стиль, доглянутість, заздрість оточуючих

Як зізнаються молоді коханці, їх подруги старші завжди відмінно виглядають, впевнені в собі, вміють виграшно себе подати. У цьому вони вигідно відрізняються від закомплексованих ровесниць, які вічно переживають з приводу ваги, прищів і по півдня обирають, що надіти на побачення. Крім того, статусна жінка відразу піднімає авторитет молодого чоловіка в очах його ровесників.

Жінку зв'язок з молодим омолоджує краще уколів краси, спортзалу і підтяжок разом узятих. По-перше, приємно усвідомлювати, що ти в 40 можеш закрутити голову 25-річному. По-друге, викид статевих гормонів стимулює утворення речовин, що перешкоджають появі зморшок. Крім того, сексуально активні особистості активні і в житті: у них здоровіше серце і судини, вони частіше посміхаються і менше схильні до стресів і депресії. Роман з молодим – щось на зразок комплексного антиейдж-догляду, приємного та корисного.

Цікаве спілкування, допомога і підтримка

Зріла жінка, як правило, цікава співрозмовниця. Вона не вимагає, щоб з нею носилися, як з маленькою дівчинкою, вона володіє витримкою, вміє ставитися до ситуації з гумором, може вислухати, підбадьорити, підказати щось корисне.

Отже її обранець не в накладі – йому приємно усвідомлювати, що ним зацікавилася розумна, красива, успішна жінка і завдяки йому виглядає щасливою і молодою. До того ж його партнерка ще і відданий друг – зрозуміє, підтримає, допоможе.

Легкість стосунків

Цей привабливий бік стосунків з дамою постарше відзначили 80% респондентів. І, головне, таку думку поділяють і дами: чоловік, який молодший за вас, не буде постійно дорікати, наставляти вас на "шлях істинний" і всіляко обмежувати ваші дії. Він ставиться до життя набагато простіше, тому разом з таким буде веселіше і простіше.

Які довгострокові прогнози таких відносин? Статистика говорить про те, що 53% шлюбів, в яких є ровесниками чоловік і дружина, вже через пару років розпадаються. Особливо це властиве молодим парам. А в Західних країнах нерівні шлюби, де жінка старша за чоловіка на 10 (і більше) років, вже давно вважаються нормальним явищем і це навіть модно. В середньому, такі стосунки тримаються п'ятнадцять років. Але є пари, які живуть разом і 20, і 30 років.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
4-11-2019, 01:05
Коментарів 0 Переглядів 6 080

Теги -

До них можна дістатися за допомогою спеціальної карти

Це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.