RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 28 жовтня 2019: астрологи розповіли, на чиєму боці буде завтра удача

У понеділок гороскоп закликає не надто розраховувати на дипломатичність і субординацію: ні ви, ні оточуючі до цього не будуть схильні. Зате зірки обіцяють посилити дух свободи і вільнодумства, що дозволить вам мислити нестандартно. Скористайтеся цим, щоб жартома вирішити ті завдання, за які ви навіть боялися взятися! Крім того, майте на увазі, що 28 жовтня ваш гормональний сплеск досягне своєї вершини.

Любовні імпульси особливо сильні, і вам буде дуже важко тримати їх під контролем. Та й чи треба?, пише 1001goroskop.



Овен
Овен ризикує повною мірою відчути, що таке войовничість. Ні, жодної війни він не оголошуватиме. Та й навіщо оголошувати? Куди зручніше почати війну без оголошення, заставши супротивника зненацька! Такі пориви виникатимуть у душі Овна неодноразово. Чи варто дивуватися, якщо день при такому настрої пройде в конфліктах і сварках?

Телець
Телець здатен легко захопитися найрізноманітнішими речами. Ці захоплення будуть накочувати несподівано, захоплюючи Тельця з головою. Однак упродовж дня цих захоплень може бути стільки, що Телець і сам перестане розуміти, що більше його приваблює і куди його тягне. Так що розраховувати 28 жовтня на сталість його почуттів не варто. Ну, ось такий цього дня Телець – трохи легковажний і непостійний!

Близнюки
Близнюки ризикують несподівано для себе захопитися якоюсь малозначущою нісенітницею. Втім, самим Близнюкам предмет їхнього захоплення нісенітницею здаватися не буде! Понад те, ця річ здатна захопити увагу настільки, що через це Близнюки упустять щось дійсно важливе. Тому будувати на 28 жовтня серйозні плани не слід. Краще присвятити день творчості та коханню.

Рак
Раку може здатися, що центр обертання Всесвіту неодмінно повинен знаходитися десь поруч з ним. Ну а оскільки у Всесвіті щодо цього може бути інша думка, Рака така ситуація буде дуже дивувати. Раз по раз він робитиме все, щоб виправити цю ситуацію, активно привертаючи до себе увагу й намагаючись потрапити в епіцентр подій. Тут головне – не перестаратися, адже не завжди бути в центрі – добре.

Лев
Лев ризикує з головою увійти в роль домашнього тирана і диктатора! При цьому самому Льву цілком може здаватися, що він просто проявляє корисну ініціативу на благо всієї сім'ї. Ось тільки з боку домашніх це буде неабияк походити на самодурство. Якщо Лев не хоче надмірно загострювати ситуацію, то має зменшити кількість командирських ноток у своєму голосі.

Діва
Якщо вже Діві прийде якась думка в голову, то вона легко може стати нав'язливою ідеєю. Понад те, думки 28 жовтня в голову Діви будуть приходити частіше, ніж зазвичай, а значить і нав'язливих ідей може бути більш як одна. В такому стані Діві краще звести спілкування до мінімуму, інакше розмови раз у раз переростатимуть у безглузду суперечку. Краще вже творчістю якоюсь зайнятися. Там від нав'язливих ідей, принаймні, не буде шкоди.

Терези
Терезам буде важко зрозуміти, чому найприємніші задоволення за сумісництвом є ще й гріхами. Ну що поганого в зайвому тістечку або поцілунку? Одним словом, Терезам 28 жовтня логічним здасться правило: "Якщо не можна, але дуже хочеться, то можна". В принципі, нічого поганого в цьому немає, якщо тільки доповнити цю формулу маленьким пунктом: "Все добре в міру".

Скорпіон
У Скорпіона може прокинутися непереборне бажання покомандувати оточуючими. Що ж, якщо ви відчуваєте в собі реальні якості лідера, то дерзайте! А ось якщо цих якостей в характері Скорпіона бракує, то не варто і намагатися. Краще в стрілялку якусь пограти – там хоча б скасувати все можна. А ще краще 28 жовтня для Скорпіона переключити свою бурхливу енергію на романтичне побачення – він про це не пошкодує.

Стрілець
Життя змусить Стрільця поборотися з обставинами! Незважаючи на те, що сам Стрілець не буде налаштований на підвищену активність, якісь події раз у раз вимагатимуть його енергійної участі. Хтось із його оточення може непомітно втягнути Стрільця в затяжну суперечку або запрягти його у вирішення якогось непотрібного Стрільцю завдання. Звісно, Стрілець чинитиме цьому опір – проте не факт, що його опір виявиться успішним.

Козеріг
У Козерога є можливість дізнатися щось незвичайне і цікаве! Цього дня його життя буде сповнене яскравих, феєричних емоцій і вражень. Єдина умова – не надавати великого значення прикрим дрібницям. Якщо не звертати уваги на дрібниці, день буде яскравим, немов бризки шампанського. Ну а, зациклившись на дрібницях, Козеріг ризикує серйозно зіпсувати настрій і собі, і оточуючим.

Водолій
Водолій зазнаватиме труднощів з самоорганізацією і дисципліною. Утриматися цього дня в звичних рамках буде напрочуд важко, хоча саме до цього Водолій і прагнутиме. Звідси і внутрішній конфлікт, коли одна половинка душі прагне до порядку, а інша – до хаосу. Питання лише в тім, що 28 жовтня в його душі переважить.

Риби
Інтереси і плани Риб упродовж дня не раз будуть рішуче змінюватися! Весь день їх буде тягнути то в один, то в інший бік, і противитися цим поривам буде важко. По-хорошому, щоб домогтися цього дня хоч чогось, Рибам не завадило б зосередитися на чомусь одному. Ось тільки навряд чи це вийде – надто вже часто змінюватимуться завтра вітри в їхній голові.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
28-10-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 858

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.