RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Астролог назвав найбільш жорстокі та найдобріші знаки Зодіаку

Серед усіх знаків Зодіаку умовно можна виділити 3-х найбільш небезпечних і жорстоких знаків та 3-х найбільш людяних. У всіх інших знаках ці якості проявлені не так яскраво або більш-менш збалансовані.

Про це у коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.



Найгуманніші знаки Зодіаку:

1 місце. Найлюдяніші - це представники знака Водолій. Вони - найрозумніші, гуманні, дуже люблячі і цінують природу. Часто це люди з глобальним мисленням і широкими поглядами. При цьому вони не розуміють, чому в світі стільки веремії з цих жалюгідних грошей. Для Водолія важливіші - люди. Неспроста саме Водолій - знак дружби і людяності. Слов'яни під заступництвом Водолія, а тому слов'яни по праву вважаються найлюдянішим народом.

2 місце. Наступними за людяністю і гуманністю є Риби. Це пояснюється тим, що Риби перебувають під заступництвом двох планет любові: управляє ними планета вищої любові - Нептун, а також у цьому знаку Зодіаку перебуває інша планета "земної" любові - Венера. Тому Риби завжди спочатку налаштовані на людяність і любов. Вони часто йдуть милостивим шляхом і готові віддати іншому останню сорочку. Рибам властива самопожертва. Часто вони відмовляються від власних бажань і потреб в ім'я коханої людини. Вони можуть жертвувати багато чим, що стосуються їх самих, заради вищих цілей. Цей знак Зодіаку пов'язаний з релігією і вищою любов'ю, а також вірою й надією.

3 місце. Третіми за людяністю є Стрільці. Їм властива широта поглядів, розуміння, милосердя. Це знак учительства. Це знак широкого світогляду і великих просторів. Стрільцям властивий ентузіазм і прагнення до глобальних відкриттів.

Найжорстокіші і найнебезпечніші знаки:

1 місце. Скорпіони, поза всяким сумнівом, за цими параметрами на першому місці. Так уже повелося, що саме серед найжорстокіших убивць, злочинців і маніяків найбільше Скорпіонів. Насильство і контрабанда пов'язані саме з цим знаком. Скорпіони заради досягнення своєї мети здатні на все, жорстоко мститися і вбивати. Скорпіони ні перед чим не зупиняються. Часто цей знак Зодіаку зображували не лише як скорпіона, а й як вовка, ската та інших хижих небезпечних істот. Скорпіони заради наживи і чогось важливого для них здатні йти на угоду з совістю. Наприклад, той же Водолій ніколи не піде на угоду з совістю, а Скорпіон - запросто, не замислюючись.

2 місце. Вибудовуючи свої стосунки з Козерогами, пам'ятайте, що представники цього знака - на другому місці за жорстокістю. Козероги здатні пробити все і всіх, піти по трупах заради своєї. Особливо якщо Козерога приваблює якийсь впливовий пост або прибуткове місце, вабить влада та успіх, будьте з ним на чеку. Козерогом управляє пробивна планета - Сатурн, плюс Марс в екзальтації. Козероги настільки зациклюються на собі, що не бачать нікого й нічого навколо.

3 місце. Серед небезпечних і жорстоких знаків Зодіаку на третьому місці - Овни. Про жорстокість і небезпеки того чи іншого знака свідчать яскраво проявлені Марс і Сатурн. Так, в Овні Марс - в обителі, але Сатурн - у падінні. Тобто вони не такі небезпечні, як Скорпіони, але й з ними не варто розслаблятися. Овни нерідко бувають запеклими грабіжниками, найманцями і вбивцями. Деякі Овни, щоправда, виявляються здатними приборкати свою природу, властиву їхньому знаку Зодіаку - тоді вони стають успішними спортсменами. В такому разі агресія і завзятість Марса йде на наполегливі фізичні тренування. Овни дуже войовничі й агресивні. Жінки-Овни завжди воюють зі своїми чоловіками.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
24-10-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 7 449

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.