RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Про що свідчать жіночі еротичні фантазії

Часто ми представляємо образи і ситуації, що містять цілий ряд заборонених дій, які можуть викликати осуд. Тому логічним є запитання: чи треба прагнути реалізувати наші сексуальні фантазії? На це питання відповідає психолог Валерія Ціхонь.

У жінок найбільш популярні еротичні фантазії, пов'язані з певними експериментами: уявлення такого, чого в реальному житті ніколи не робили. У сексуальних мріях можна експериментувати з ролями, сценами і формами отримання сексуального задоволення.



Фантазії на тему зґвалтування, наприклад, серед широких мас викликають найбільше нерозуміння. Втім, для деяких відчуття болю може бути джерелом сексуальної насолоди.

У сексуальних фантазіях на садомазохистські теми жінка представляє фізичні знущання над собою або над іншими людьми. Під фізичними знущаннями тут слід розуміти побиття, зв'язування, опіки, наручники тощо. У таких фантазіях яскраво описується сила і біль, яку вона завдає. У таких фантазіях задоволення прямо пропорційно стражданням жертви.

Також поширені фантазії, в яких жінка має сексуальні стосунки з іншим партнером, який може бути уявним, колишнім або справжнім знайомим. Одним з різновидів фантазій про секс з іншим партнером є фантазії про секс зі знаменитістю. Тут жінка може вибирати відомого і успішного партнера або партнерку, яка одночасно може виступати недосяжним ідеалом.

Ще один тип фантазій – це сцени групового сексу. Фантазії на цю тему зазвичай варіюють від ретельно розроблених планів оргій за участю друзів до сюжетів з життя античних героїв або інших вигаданих осіб і образів. У деяких фантазіях груповий секс має бісексуальний характер, в інших уявних сценаріях статевий акт є суто гетеросексуальним. Смисловим аспектом сексуальних бажань може виступати спостереження за іншими особами, які займаються сексом. У своєму чистому вигляді така фантазія не передбачає участі в статевому акті людини, що спостерігає, однак автор фантазії може заводити себе в поле зору сексуальних партнерів – адже він сам є режисером цього спектаклю.

Про що можуть свідчити наші фантазії? Отже, спробуємо розглянути найбільш популярні жіночі сексуальні мрії.

Займатися сексом з декількома чоловіками одночасно мріють жінки нарцисичного типу, впевнені у своїй сексуальності і привабливості, схильні до демонстрації свого тіла. У таких фантазіях їх збуджує можливість відчути себе об'єктом захоплення і уваги відразу декількох чоловіків.

В основі мазохістських фантазій, наприклад, повне підпорядкування партнеру або мрії про зґвалтування, може таїтися просте бажання бути пасивною в сексі, повністю покладаючись на партнера. Фантазії тематики зґвалтування висловлюють потребу жінки відчути більшою мірою, ніж це є насправді, мужність свого партнера, його силу, владність, активність. З іншого боку, кожна жінка має потребу в тому, щоб час від часу відчувати сексуальну небезпеку.

Фантазія про одностатевий секс виникає у тих жінок, які не отримують достатньо попередніх ласк. Партнери таких жінок відразу переходять до статевого акту. Роль іншої жінки в таких фантазіях якраз і полягає в тому, щоб зануритися разом в насолоду від поцілунків, дотиків, часто переходячи навіть в ближчі стосунки.

Секс у громадському місці, мастурбація, оголені на людях – ці фантазії свідчать про прагнення і потреби жінки в публічній демонстрації своєї особистості, бажанні бути в центрі уваги, виділятися.

Фантазії на тему сексу з незнайомцем – це не тільки прояв щирої потреби в романтиці. Це також певна втеча від відповідальності – адже мова йде про красиву романтичну історію без продовження, зобов'язань і побутових дрібниць.

Рольовий компонент еротичних фантазій також має свій підтекст. Так, наприклад, роль стриптизерки – це вдале поєднання сексуальної влади і безсилля. Адже саме стриптизерка, танцюючи, змушує збуджуватися десятки чоловіків одночасно, проте вона служниця, оскільки її завдання полягає в тому, щоб розважати і виконувати свою роботу.

Роль проститутки має інше значення. Суспільна мораль вчить тому, що секс неможливий без почуттів. Отже, роль повії дозволяє розкрити зміст сексу заради самого сексу, досліджувати чуттєву сторону своєї особистості і не переживати за станом партнера.

Роль секретарки – це заперечення моральних і соціальних заборон, адже робота в нашому реальному житті є тим місцем, де все підкоряється нормам, правилам, регламенту. Фантазії в такій ролі дозволяють позбутися від надмірного морального тиску з боку соціального середовища.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
15-10-2019, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 2 806

Теги -

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!