RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Час змін: три важливі ознаки, що ви переросли свою роботу


Буває так, що на роботі все погано: умови нестерпні, графік дуже жорсткий, роботи дуже багато і не завжди своєї, та ще й зарплата мізерна. Тоді звільнення – це чи не єдиний вихід. Але, буває і так, що на роботі все добре, але неприємне відчуття присутнє.

Як бути тоді в цій ситуації, розповів Work.ua і виділив три ознаки того, що ви переросли свою роботу.



Вам нудно

Отримавши нову роботу, ви спочатку переживаєте, чи зможете достойно з нею впоратися. Ви затримуєтеся в офісі і ретельно перевіряти ще раз результати своєї праці. Тепер же ви можете виконувати свої обов'язки з закритими очима. Вам стало все занадто легко.
Якщо ви помічаєте, що занадто часто стає нудно, значить, у вас занадто мало обов'язків або ж робота надто проста для вашого рівня кваліфікації.

Що ж робити?

Причин нудьги на роботі може бути кілька. Хороша новина в тому, що і рішень – безліч.

Беріться за завдання складніше. Якщо проблема в тому, що вам не вистачає навантаження, щоб заповнити весь робочий час, обговоріть з керівником робочий процес. Запропонуйте взятися за більш змістовні завдання або великий проект.

Простягніть руку допомоги. Якщо у вашому розпорядженні залишається зайвий час, можете запитати колег, чи не потрібна їм допомога. Командна робота допоможе не тільки в боротьбі з нудьгою, а й надасть шанс отримати нові навички.

Розвивайтеся. Продовжуйте зростати і вчитися за допомогою курсів підвищення кваліфікації, читання книг і відвідування заходів за своїм профілем. Якщо ви не дізнаєтеся нове і не ростете професійно, ви ризикуєте втратити кваліфікацію. Занадто комфортні умови можуть погубити вашу кар'єру.

Немає можливостей для просування
Ви прекрасний працівник і отримали вже кілька підвищень. Але проблема в тому, що вам більше нікуди рости. Ви досягли вершини кар'єрних сходів у вашій діяльності і не знаєте, що робити далі на цій вершині. Ви застрягли на місці, рік за роком виконуючи одну і ту ж роботу за одну і ту ж зарплату.

Що ж робити?

Якщо вам подобається працювати в цій компанії і звільнятися ви не хочете, попросіть керівництво дати вам спробувати себе в іншій ролі. Або спробуйте самостійно створити для себе нові можливості. Один із способів це зробити – попрацювати над якимось проектом, не пов'язаним з вашими основними обов'язками.

У кожній компанії є проекти, які об'єднують різні напрямки діяльності та спеціалізації. З'ясуйте, що вони з себе представляють і хто цим займається. Отримати досвід у таких міжгалузевих проектах набагато краще і цікавіше, ніж тупцювати на місці. До того ж, це – нові вміння та перспективи.

Ви не можете зосередитися
Стало складно зосередитися на роботі? Вам вже не такі цікаві завдання, як раніше? Недолік уваги і інтересу до того, що ви робите, може зробити робочий день дуже неприємним. Ви хочете виконати роботу і зробити це добре, але ніяк не можете мотивувати себе на це. Буде складно продовжувати працювати на колишньому місці, якщо вам більше це не цікаво.

Що ж робити?

Якщо ви вже в тому стані, коли робота не викликає ні найменшого інтересу, а мотивації ледь вистачає, щоб відправити електронну пошту, не форсуйте події. В цьому випадку, схоже, настав час рухатися далі і зайнятися чимось новим в іншому місці. Залежно від ситуації, можливо, ви вже й самі хочете змінити роботу. Але перед тим, як прийняти таке важливе рішення, спробуйте з'ясувати причини вашого виснаження.
Цілком можливо, справжня проблема – професійне вигорання. Тоді потрібна відпустка і свіжі рішення.
2-01-2019, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 353

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.