Самі того не знаючи, ми зберігаємо у холодильнику їжу, яка категорично не переносить холоду.
Наступні продукти варто залишити на столі, пише znaj.ua
БазилікЦе тропічна рослина, що зберігається при температурі нижче 40 градусів за Фаренгейтом, швидко чорніє. Тому базилік потрібно зберігати в тіні, а стебла занурити в наповненій водою склянку. Зверху базилік рекомендується накрити пластиковим пакетом із застібкою, щоб рослина дихала і залишалася вологою.
Картопля Низькі температури перетворять картопляний крохмаль в цукор. Це призведе до піщаної текстури і злегка солодкуватому смаку овочу. Картоплю краще зберігати при температурі 8°С (більшість холодильників встановлюються від 1,5°С до 3°С). Зберігати картоплю потрібно в паперовому пакеті в прохолодній коморі. Сонячне світло накопичує хлорофіл, роблячи картоплю зеленою, а іноді і гіркою.
ПомідориХолодне повітря змінює хімічний склад помідорів, сповільнюючи процеси, які сприяють наявності свіжого аромату. Більш того, повітря прискорює процеси, унаслідок яких помідори стають тьмяними.
КавиВолога у вашому холодильнику заподіє шкоду кавовим зернам, і ви вже не отримаєте свіжої кави при приготуванні. Кавові зерна потрібно зберігати в герметичній упаковці в темному місці.
Часник Зубчики часнику краще всього зберігати при температурі 15 градусів за Цельсієм. Покладіть часник в контейнер і помістіть його в прохолодне місце.
Гострий соусОцет і консерванти, що містяться в магазинному гострому соусі, не дають соусу зіпсуватися в коморі. А ось у холодильнику він втратить частину своїх смакових властивостей.
МедМед категорично не можна зберігати в холодильнику. При низькій температурі він кристалізується, а ось кімнатна температура ідеально підходить для його зберігання.
Соняшникова оліяСоняшникову олію треба зберігати в прохолодному, темному місці. Зберігання олії в холодильнику призводить до її в'язкості і втрати властивостей.
26-12-2018, 01:30
0
2 451