
Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а за смаком - відмінна.
До речі, варіант глазурі, яка в рецепті, безпечний, адже не піддається нагріванню, а також не потрібна цукрова пудра, підійде звичайний цукор, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.
Великодня паска за одну годину - рецепт
Інгредієнти:
Тісто:
кисломолочний сир - 360 г;
яйця - 4 шт;
цукор - 200 г;
масло - 200 г (розтопленого);
сіль -½ ч. л.;
борошно - 400 г (просіяне);
розпушувач - 2 ч. л.;
родзинки - 250 г;
цедра апельсина - 1,5 шт.
Глазур:
білок - 2 шт;
цукор - 130 г;
сік лимона - ½ ч. л.
Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.
Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.
Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.
Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.
Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски.
Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram