DataLife Engine > Їжа / Смачні рецепти > За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а за смаком - відмінна.

До речі, варіант глазурі, яка в рецепті, безпечний, адже не піддається нагріванню, а також не потрібна цукрова пудра, підійде звичайний цукор, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

{reklama}

Великодня паска за одну годину - рецепт

Інгредієнти:

Тісто:

кисломолочний сир - 360 г;
яйця - 4 шт;
цукор - 200 г;
масло - 200 г (розтопленого);
сіль -½ ч. л.;
борошно - 400 г (просіяне);
розпушувач - 2 ч. л.;
родзинки - 250 г;
цедра апельсина - 1,5 шт.

Глазур:

білок - 2 шт;
цукор - 130 г;
сік лимона - ½ ч. л.

Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.

Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.

Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.

Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.

Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.

Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.

Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски.

Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад