Буковинець став шеф-кухарем ресторану в Польщі

Новини Чернівців / Життя
3 005
0
Буковинець став шеф-кухарем ресторану в Польщі

Екс-кіцманчанин Ігор Місевич став шеф-кухарем ресторану української кухні під назвою "IF" у польському курортному містечку Сопот. Пропозиція очолити цей ресторан надійшла кулінару ще в жовтні 2014 року і він погодився, адже завжди мріяв популяризувати українську кухню.

"Мрії збуваються. Накінець я здійснив свою першу мрію. Відтепер смачну домашню їжу української кухні будуть смакувати у Європі. Ми відкрили ресторан в Сопоті", — написав Ігор на своїй сторінці в Facebook. 

Читайте: Буковинець Ігор Місевич пройшов до фіналу кулінарного шоу "Мастер-Шеф"

Серед фірмових страв, які пропонує відвідувачам улюблений кухар телеглядачів, бануш з грибами, вареники з картоплею і пармезаном, вареники з кроликом і пармезановим соусом і, звичайно, тартар з сала. А ще Місевич готує фірмовий салат IF — в'ялена куряча грудка під шубою і фірмовим соусом.

"Я і команда готуємо всі страви своїми руками: сир, наливки, квас, в'ялене м'ясо, ковбаски і т.д., — розповів Ігор для сайту СТБ. — Я вважаю, що наш бануш краще Палента, а правильно зроблені вареники з хорошим соусом набагато смачніше равіолі. Тому у нас здорова і оновлена українська кухня!".

Ресторан розташований на березі Балтійського моря, і всі, хто вже побував у ньому, а це, за словами І.Місевича, в основному поляки, німці, білоруси, дуже задоволені і відгукуються тільки добрим словом.

Останнім часом Ігор Місевич співпрацював з телеканалом СТБ - він був експертом телепередач "Все буде добре" і "Все буде смачно".
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують