Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Буковинець став шеф-кухарем ресторану в Польщі

Екс-кіцманчанин Ігор Місевич став шеф-кухарем ресторану української кухні під назвою "IF" у польському курортному містечку Сопот. Пропозиція очолити цей ресторан надійшла кулінару ще в жовтні 2014 року і він погодився, адже завжди мріяв популяризувати українську кухню.

"Мрії збуваються. Накінець я здійснив свою першу мрію. Відтепер смачну домашню їжу української кухні будуть смакувати у Європі. Ми відкрили ресторан в Сопоті", — написав Ігор на своїй сторінці в Facebook. 

Читайте: Буковинець Ігор Місевич пройшов до фіналу кулінарного шоу "Мастер-Шеф"

Серед фірмових страв, які пропонує відвідувачам улюблений кухар телеглядачів, бануш з грибами, вареники з картоплею і пармезаном, вареники з кроликом і пармезановим соусом і, звичайно, тартар з сала. А ще Місевич готує фірмовий салат IF — в'ялена куряча грудка під шубою і фірмовим соусом.

"Я і команда готуємо всі страви своїми руками: сир, наливки, квас, в'ялене м'ясо, ковбаски і т.д., — розповів Ігор для сайту СТБ. — Я вважаю, що наш бануш краще Палента, а правильно зроблені вареники з хорошим соусом набагато смачніше равіолі. Тому у нас здорова і оновлена українська кухня!".

Ресторан розташований на березі Балтійського моря, і всі, хто вже побував у ньому, а це, за словами І.Місевича, в основному поляки, німці, білоруси, дуже задоволені і відгукуються тільки добрим словом.

Останнім часом Ігор Місевич співпрацював з телеканалом СТБ - він був експертом телепередач "Все буде добре" і "Все буде смачно".
Рейтинг:
(голосів: 1)
14-07-2015, 10:45
Коментарів 0 Переглядів 2046

Теги -
загрузка...
Популярне Коментують
• Новини
загрузка...
Чернівчан та гостей міста запрошують на "Форум стартапів" для дітей і підлітків (на правах реклами)

28 квітня 2018 року о 11:00 год., в ресторанному комплексі "Palazzo" (м.Чернівці, вул. Руська, 242) за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу відбудеться Форум стартапів, який організовує філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків Miniboss Business School у м.Чернівці.
І знесла курочка яєчко, не золоте, а просте... (на правах реклами)

Куряче яйце – це справжня скарбничка вітамінів та мікроелементів. У цьому продукті високий вміст вітамінів групи А, D, Е, фолієвої кислоти, вітамінів В3, В12, біотину і холіну.
Ідеальна шкіра обличчя – тепер це реально! (на правах реклами)

Здорова пружна ідеальна шкіра обличчя – це візитівка будь-якої людини. Щоб досягти такого результату, часто витрачають неймовірно великі кошти на косметичні засоби для догляду за шкірою, які, на жаль, не завжди ефективні...
Ощадбанк діє: Голову правління Ощадбанку Андрія Пишного визнано Банкіром року (прес-реліз)

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації "Банкір року" рейтингу "Фінансовий Оскар 2017" від ділового тижневика "Бізнес".
Lifecell першим запустив 4.5G у Чернівцях (новини компанії)

31 березня lifecell запрошує всіх бажаючих мешканців Чернівців взяти участь у промо-акції, що відбудеться на перетині вул. Героїв Майдану та проспекту Незалежності з 12:00 до 18:00
Привітання із Великоднем начальника філії – Чернівецького обласного управління АТ "Ощадбанк" Руслана Запаранюка (на правах реклами)

Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії та радості й надалі супроводжував вас і ваші родини. Зичу гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення всіх задумів
Чернівчанин щодня проходить понад 20 кілометрів
Вийшов новий номер газети "Доброго здоров’я!" за квітень
Рубрика здоров'я ...