Буковинці стали менше витрачати гроші в ресторанах

Новини Чернівців
2 196
0
Буковинці стали менше витрачати гроші в ресторанах

Товарооборот підприємств ресторанного господарства Чернівецької області зменшився порівняно з І піврічям 2012 року на 5,3% і становив 43,4 млн.грн.

Загалом обсяг роздрібного товарообороту торгової мережі підприємств області за І півріччя п.р. становив 2345,1 млн.грн., що у порівнянних цінах на 0,1% більше обсягу відповідного періоду 2012 року. У розрахунку на одну особу цей показник становив 2585,0 грн., тоді як за І півріччя 2012 року - 2578,5 грн. Про це повідомляє обласне управління статистики.

Обсяг продажу продовольчих товарів за І півріччя п.р. склав 783,6 млн.грн. і порівняно з І півріччям 2012 року збільшився на 1,6%. У торговій мережі підприємств, населення області віддавало перевагу таким продовольчим товарам як: крупи та бобові, кава, чай, хлібобулочні вироби, цукрові та борошняні кондитерські вироби, м’ясопродукти, молокопродукти, включаючи сир, рибопродукти, яйця і яйцепродукти, води мінеральні, плоди, ягоди, виноград, горіхи, продаж яких збільшився від 0,8% до 35,4% та овочів у 1,7 раза.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.