RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Хочу спілкуватися з підприємцями особисто", - гендиректор Калинки Сербінчук

Про здобутки та плани Калинівського ринку розповідає Руслан СЕРБІНЧУК, генеральний директор МТК "Калинівський ринок"

*Торішні надбання.

Підприємство додатково придбало два міні вантажника. Їх ми вже застосовували під час прибирання снігу. Ця техніка показала себе у роботі відмінно, оскільки вона має змогу маневрувати між рядами.
Мотопомпою користуємося для відкачування води з тих гнізд, де вода важко сходить.
Придбали також два відбійних молотка, якими ми розбивали втоптаний і заледенілий сніг.
Ще ринок купив один екскаватор, один самоскид, легковий і вантажний автомобіль. Також закупили гравій, пісок та 12 тонн холодного асфальту для ремонту доріг.

*Заплановано на 2013 рік реорганізацію 5 торгового сектору.

Жодного будівництва тут не буде. Ми просто вивеземо контейнери, зробимо нове водовідведення, постелимо якісне асфальтне покриття і завеземо ті самі контейнери назад. Запевняю, всі підприємці, які тут працюють, повернуться назад. Зміни профілю сектору не буде, він залишиться продуктовим.
Розумію, це болюча тема для підприємців, але їм потрібно побороти цей страх. Сектор буде виглядати в новому форматі, у правильному порядку відповідно до вимог контролюючих служб.

*Чому саме 5 сектор?

Тому, що тут найлегше здійснити реконструкцію. Ту з’являться проходи чотири метри завширшки, відкриється для відвідувачів вхід з Калинівської вулиці і з четвертого сектору. Ми прагнемо створити кращі умови для підприємців, щоб вони могли заробляти кошти. Реорганізація сектору для підприємців нічого не коштуватиме, всі витрати бере на себе ринок.
Цей сектор буде зразковим, і саме в такому форматі ми бачимо подальший розвиток усього Калинівського ринку.

*Запланували реконструкцію вулиці Рокитнянської. Роботи відбуватимуться спільно з ринком "Добробут".

*Встановимо тротуарну плитку.

Розпочнемо з першого сектору. Торік одному із рядів ми вже це зробили. Хотіли подивитися, як вона себе поведе, як перезимує. Сьогодні вже можемо впевнено сказати, що вона себе виправдала. Вважаю, що перший сектор найменше приносить прибуток підприємцям, які там працюють. Тому вже замислююся над тим, як його оживити.

*Працюємо над планами щодо будівництва дамби.

Калинівський ринок виступає як співучасник проекту. Один місяць проект буде готуватися, після цього проектний інститут буде складати проект. Це великий комплекс робіт, який оберігатиме від повені не лише Калинівський ринок, але Ленківці і Садгору. Я був вражений комплексом робіт, який буде реалізовувати. Коли розроблять проект, буде визначено його кошторис. Кошти чималі.

*Надходження ринку збільшуються з року в рік.

Так, у 2012 році, порівняно з 2011 вони зросли на 9 мільйонів гривень.
Чому вони збільшилися? Ми почали контролювати надходження коштів. Наприклад, було підписано додатково 500 угод, які не було внесено у базу обліку Калинівського ринку. Відповідно з цих робочих місць не сплачувалися кошти у бюджет підприємства. Такою тотальною працею ми змогли заробити майже 75 мільйонів гривень (валовий дохід ринку за 2012 рік).

*Асфальтування авторинку – у майбутньому.

Щоб це зробити, потрібно вкласти 6 мільйонів гривень, бо роботи тут передбачаються значні і кошторисні. Треба зробити правильні водовідведення, масло збірники, правильного розміщення вантажних авто тощо. Наразі ми не можемо стільки коштів вкласти лише в автомобільний сектор, бо у 2013 році Калинівський ринок запланував витратити на свій розвиток усього 8 мільйонів гривень.

*Вільних торгових місць на ринку немає.

Крім першого торгового сектору, бо він не правильно спланований. Сьогодні ринок знаходиться у такому стані, що нові місця надати підприємцю немає можливостей. Підприємцю, який хоче відкрити торгове місце, немає, що запропонувати. Є дефіцит на торгові місця, тому підприємці шукають вихід самотужки, наприклад, ділять на двох один контейнер.

*Хочу спілкуватися особисто з підприємцями.

Вважаю, спілкування адміністрації з підприємцями нормальним, коли дивишся одне одному в очі. Торік я виходив на ринок до людей і слухав їхні проблеми. Спілкування з підприємцями, вважаю, запорукою успіху. Зараз навесні ми знову будемо виходити у сектори і дискутувати з людьми на місцях.
Прийомний день у генерального директора – четвер.

*Колись працював на Калинівському ринку продавцем.

У свій час був простим торговим представником і реалізував кондитерську продукцію 1,5 року на 4 секторі.
Маю 10 років керівного досвіду. Очолював підприємства, які представляли українські кондитерські торгові марки. Спочатку на Закарпатті, згодом – на Львівщині.


Цифри

473 працівника обслуговують Калинівський ринок
майже 12 тисяч торгових місць нараховується на підприємстві
Редактор: Lina
4-04-2013, 16:03
Коментарів 0 Переглядів 2 306

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.