RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

27-річний чернівчанин, керуючий магазином Віктор Федорук взяв участь у передачі "Давай одружимося" телеканалу СТБ. Він прийшов на програму, щоби познайомитися з трьома дівчатами і, можливо, обрати для подальшого спілкування одну з них. Віктор повернувся з програми ні з чим – жодній із дівчат не вдалося зачепити його серце. У розмові з кореспондентом "МБ" хлопець розповів про свої враження від участі в передачі та про деякі залаштункові моменти, яких не бачать глядачі.

"Майже кожну мою репліку заздалегідь розписано"

– Передачу знімали влітку минулого року, – каже Віктор. – Перед тим я заповнив анкету на сайті програми. Коли декільком дівчатам моя анкета сподобалася і вони за неї проголосували, мені зателефонували з телеканалу і запросили на передачу. Я спочатку трохи вагався. Але мене запевнили, що у будь-якому разі я маю три варіанти вибору ("нареченому" пропонують на вибір трьох "наречених", – авт.), зрештою, я можу взагалі нікого не обирати. Тому я погодився. Однією з умов є те, що до початку передачі я не бачу своїх "наречених". Це дуже інтригувало. Було цікаво, що це за дівчата, як вони виглядають… Єдине, що не сподобалося, – це те, що у сценарії програми, який мені дали перед початком, було написано майже кожну репліку – що казатимуть ведучі, що відповідатиму я. Це мене трохи розчарувало, бо виходить, що я повинен говорити те, що написано у сценарії, а не те, що мені хочеться.

За умовами передачі, дівчата, з якими зустрічається "наречений", розповідають про себе, відповідають на запитання ведучої Оксани Байрак, свахи Ганни Свиридової, астролога Наталії Гайдай. Потім роблять нареченому подарунок. Це можуть бути оригінальний сувенір, річ, виготовлена власними руками, чи навіть танець.

Iноді учасники програми й справді одружуються

Отож Віктор зустрівся із трьома дівчатами. Кожна з них – вродлива, розумна, талановита. Але все-таки хлопцеві жодна не припала до душі, тому він так нікого й не обрав.

– Хоч усі "наречені" й гідні, але не відчув до жодної чогось більшого, ніж цікавість, – зізнається юнак. – Тому вирішив не обирати нікого. Раніше у мене не дуже добре складалося особисте життя. Дівчина, яку я кохав, вигадала, що вагітна. Брехня швидко розкрилася, і після цього я вирішив розійтися з нею. Не хотів розпочинати подружнє життя з брехні. Інша – дуже хотіла якомога швидше вийти заміж і поклала мені це за умову наших стосунків. Я тоді не був готовий до такого кроку, тому ми розійшлися.

Хоч Віктор і не обрав нікого на передачі, все-таки вважає, що участь у ній – чудова нагода знайти свою "половинку".

– Ось йдете ви вулицею і бачите гарну дівчину, – розмірковує Віктор. – Може, й хотіли б підійти до неї і познайомитися, але починаєте вагатися: а раптом вона вже має хлопця або просто не хоче знайомитися? А тут ви впевнені, що дівчина вільна – інакше не взяла б участь у "Давай одружимося", і що їй подобаєтеся. Тому це добре, що існують такі передачі. Вони допомагають самотнім людям знайти свою долю. Адже вже траплялися випадки, коли учасники програми "Давай одружимося" справді одружувалися.

Тепер Віктор Федорук уже знайшов свою "половинку" – без допомоги передачі.

– Кожен зустрічає своє щастя по-різному, – вважає він. – І неважливо, як і де це трапиться. Головне – щоб ви відчули, що знайшли те, що так довго шукали.
Галина МАРКІВ

про передачу

"Давай одружимося!" – проект для людей, які шукають свою "половинку". У кожному випуску одному "нареченому" чи "нареченій" пропонують зробити вибір із трьох претендентів на його чи її руку та серце. Усі вони відповідають вимогам героя. Претенденти бачили фото героя на сайті проекту й обрали його.
Герой програми почергово зустрічається з претендентами і наприкінці робить свій вибір. А далі вже стосунки новоствореної пари розвиваються природно.
18-02-2011, 09:56
Коментарів 0 Переглядів 2 283

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.