RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Чернівчанин Станіслав Попоня став учасником популярного телевізійного кулінарного шоу "Пекельна кухня".

Про це повідомляється на сайті телепроекту, пише molbuk.ua



Станіславу 22 роки. На телепроект він прийшов, щоб навчитися новому, знайти нові можливості, і перевірити себе – чи може він стати професійним кухарем.

"Працюю кухарем в ресторані в Чернівцях. Досвіду роботи у мене небагато, років зо два, тому я себе відношу швидше до аматорів, ніж до професіоналів. Але, якщо я на проекті, значить, Шеф побачив у мені щось більше, ніж просто кухаря", – розповів чернівчанин.

Станіслав додав, що прийшов у кулінарію ще в юнацтві, коли постало питання вибору майбутньої професії.

"У мене був один варіант – йти вчитися на кухаря. Я ніким іншим себе не бачив і не бачу. У мене вся сім’я – лікарі, але на жаль, мені це зовсім не цікаво, і я неодноразово це говорив батькам, коли вони пропонували свою допомогу. Я сказав батькам, що не буду хорошим лікарем, і пішов вчитися в університет в Чернівцях на факультет харчових технологій", – розповів учасник "Пекельної кухні".

Серед своїх захоплень чернівчанин назвав велосипед, сноуборд, скейт та ролики.

Водночас, як повідомляє Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Станіслав у 2020 році закінчив спеціальність "Харчові технології".

"У минулому – успішний творчий студент, активний учасник Ради студентського самоврядування, староста групи, а сьогодні - учасник кулінарного реаліті "Пекельна кухня" на "Новому каналі"! Саме любов до справи, бажання вдосконалюватись та широкі можливості професії рухають Станіслава вперед і дають можливість боротися за звання найсильнішого кухаря, демонструвати кулінарний талант та отримати можливість працювати у кращих закладах ресторанного бізнесу України та зростати професійно під керівництвом відомих шеф-кухарів. Успіхів тобі, Станіславе!", – йдеться у дописі ЧТЕІ КНТЕУ.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Микола Кобилюк
29-09-2021, 20:49
Коментарів 0 Переглядів 2 720

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.