RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Новини Чернівців » «Хочу знайти нові можливості»: чернівчанин став учасником кулінарного телепроекту «Пекельна кухня»


Чернівчанин Станіслав Попоня став учасником популярного телевізійного кулінарного шоу "Пекельна кухня".

Про це повідомляється на сайті телепроекту, пише molbuk.ua



Станіславу 22 роки. На телепроект він прийшов, щоб навчитися новому, знайти нові можливості, і перевірити себе – чи може він стати професійним кухарем.

"Працюю кухарем в ресторані в Чернівцях. Досвіду роботи у мене небагато, років зо два, тому я себе відношу швидше до аматорів, ніж до професіоналів. Але, якщо я на проекті, значить, Шеф побачив у мені щось більше, ніж просто кухаря", – розповів чернівчанин.

Станіслав додав, що прийшов у кулінарію ще в юнацтві, коли постало питання вибору майбутньої професії.

"У мене був один варіант – йти вчитися на кухаря. Я ніким іншим себе не бачив і не бачу. У мене вся сім’я – лікарі, але на жаль, мені це зовсім не цікаво, і я неодноразово це говорив батькам, коли вони пропонували свою допомогу. Я сказав батькам, що не буду хорошим лікарем, і пішов вчитися в університет в Чернівцях на факультет харчових технологій", – розповів учасник "Пекельної кухні".

Серед своїх захоплень чернівчанин назвав велосипед, сноуборд, скейт та ролики.

Водночас, як повідомляє Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Станіслав у 2020 році закінчив спеціальність "Харчові технології".

"У минулому – успішний творчий студент, активний учасник Ради студентського самоврядування, староста групи, а сьогодні - учасник кулінарного реаліті "Пекельна кухня" на "Новому каналі"! Саме любов до справи, бажання вдосконалюватись та широкі можливості професії рухають Станіслава вперед і дають можливість боротися за звання найсильнішого кухаря, демонструвати кулінарний талант та отримати можливість працювати у кращих закладах ресторанного бізнесу України та зростати професійно під керівництвом відомих шеф-кухарів. Успіхів тобі, Станіславе!", – йдеться у дописі ЧТЕІ КНТЕУ.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Микола Кобилюк
29-09-2021, 20:49
Коментарів 0 Переглядів 2 693


Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.