У Чернівцях обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендує Чернівецькій міськраді обговорити із власниками ресторанів питання щодо дотримання карантинних вимог, встановлених владою у "червоній" зоні.
Про це йдеться у відповідному протоколі обласної комісії з ТЕБ та НС від 7 листопада, пише molbuk.ua
У документі йдеться, що Чернівецькій міськраді рекомендують провести круглий стіл із власниками закладів громадського харчування (барів, ресторанів, де організовуються дозвілля) щодо дотримання вимог виконання Постанови КМУ № 641 від 22 липня 2020 р. з останніми змінами та доповненнями і протокольного рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС № 42 від 06.11.2020 "Про встановлення рівнів епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".
Читайте також: "Червона" зона: у Чернівцях поліцейські пов’язали чоловіка, який не пускав їх до ресторану – відеоНагадаємо, 2 листопада у Чернівецькій області
почали діяти нові карантинні обмеження, встановлені урядом України.
Зокрема, до "червоної" зони карантинних обмежень на Буковині входять міста Чернівці й Новодністровськ, а також Вижницький, Заставнівський, Кіцманський та Хотинський райони.
Згідно із ухваленим рішенням, закладам харчування у "червоній" зоні
дозволено приймати не більше 20 відвідувачів одночасно із дотриманням вимоги – 10 кв. м на одну особу, та працювати з 8:00 до 18:00.
6 листопада Державна комісія з ТЕБ та НС
оновила карантинне зонування, яке почне діяти з 9 листопада. Згідно з цим рішенням, майже вся територія Чернівецької області увійде до "червоної" зони карантинних обмежень. Тільки Герцаївський та Путильський райони Буковини залишатимуться у "помаранчевій" зоні.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
7-11-2020, 14:43
0
2 044