RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як скористатись послугами ЦНАПу в Чернівцях у період карантину

У Чернівецькій міській раді пояснили порядок надання послуг ЦНАПів у період карантину.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ратуші, пише molbuk.ua



Так, на період протиепідемічних заходів впроваджено дистанційний режим надання послуг з оформлення довідок про реєстрацію місця проживання до паспорта громадянина України (у вигляді картки) та посвідок на тимчасове/постійне проживання громадян іноземних держав (у вигляді картки), а також довідок про склад сім’ї/зареєстрованих осіб за місцем проживання за наступним порядком:

Для отримання необхідної довідки фізичною особою особисто поміщаються документи (скріплені або запаковані) та за можливості конверт з маркою (для надсилання даної довідки) в передбачені для цього скриньки за адресами:

м.Чернівці, вул.Героїв Майдану, 7 (біля чергового ЦНАПу)

м.Чернівці, вул.Підкови Івана, 2 (філія “Садгора” ЦНАПу)

м.Чернівці, вул.Руська, 183 (філія ЦНАПу)


або надсилаються засобами поштового зв’язку на адресу відділу ведення реєстру територіальної громади міста Чернівців міської ради: 58001, м.Чернівці, вул.Героїв Майдану, 7.

Оформлену довідку особа отримує виключно засобами поштового зв’язку за заявленою нею адресою. Довідки оформлюються в термін до 5 робочих днів (без врахування часу поштового відправлення), безоплатно.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ

Довідки про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13 до Правил реєстрації) оформлюються за письмовою заявою особи. Для оформлення довідки необхідно надати:

Заяву підписану особисто заявником (форма заяви додається).

Ксерокопію паспорта громадянина України, або свідоцтва про народження (для осіб, яких ще не документували паспортом або паспорт втрачений), посвідки на тимчасове/постійне проживання (для громадян іноземних держав).

Завірену копію картки реєстрації особи (колишня форма 16) або витягу з будинкової книги, для неповнолітніх дітей – Довідку про склад сім’ї/зареєстрованих осіб із зазначеною датою реєстрації у форматі число/місяць/рік. *


Копія картки реєстрації особи (колишня форма 16) або будинкових книжок отримуються за місцем реєстрації у ЖБК, ЖБТ, ТКЗ, ОСББ, відомчих організаціях, установах з обслуговування житлового фонду.

* Документи зазначені в пункті 3 не надають особи, місце проживання яких зареєстроване на території обслуговування КЖРЕПів 4, 5, 6, 9, 11, 14, 17, ПП “Санітарія”, ПП “Житлосервіс”, ПП “Садгорасервіс”, ТОВ “Вайт-Лаіонс”, ПП “Ремжитлосервіс”, ПП “Регіон-центр”, а також у житлових будинках за адресами: вул. Науки №6, вул. Героїв Майдану №53, бульвар Героїв Крут №15 та №20, вул. Тихорецька №22, вул. Руська №219-Е та 287-А, вул. Полетаєва Федора №2-А, вул. Рівненська №10, проспект Незалежності №92-А, №110, №114, №116-Е, 2-й провулок Віденський №12, №14, №16, вул. Комарівська №6, вул. Салтикова-Щедріна №18, вул. Каштанова №42, вул. Будівельників №26, №26-А, №28, вул. Прутська №29-Б, вул. Чорновола №1, вул. Миру №3-А, вул. Авангардна №43-А, вул. Немирівська №1-А, вул. Декабристів №18, вул. Козятинська №3-В, №3-Г, №3-Д, №36, 2-й пров. Сагайдачного, 7.

Звертаємо Вашу увагу, що надання довідки про фактичне місце проживання особи не за місцем реєстрації відділом не здійснюється і такі заяви залишаються без розгляду!

Довідки про склад сім’ї/зареєстрованих осіб оформлюються мешканцям, місце проживання яких зареєстроване на території обслуговування колишніх КЖРЕПів №№9, 11, ПП “Садгорасервіс”, а також у житлових будинках за адресами: вул. Науки №6, вул. Героїв Майдану №53, бульвар Героїв Крут №15 та №20, вул. Тихорецька №22, вул. Руська №180-Б, 180-В, 219-Е, 287-А та 243-А, вул. Полетаєва Федора №2-А, вул. Рівненська №10, 12-А, проспект Незалежності №92-З, №110, №114, №116-Е, 2-й провулок Віденський №12, №14, №16, вул. Комарівська №6, вул. Салтикова-Щедріна №18, вул. Каштанова №42, вул. Будівельників №26, №26-А, №28, вул. Прутська №29-Б, вул. Чорновола №1, вул. Миру №3-А, вул. Авангардна №43-А, вул. Немирівська №1-А, вул. Декабристів №18, вул. Козятинська №3-В, №3-Г, №3-Д, №36, 2-й пров. Сагайдачного №7, вул.Чкалова №9-В, вул.Достоєвського №8-А, вул.Текстильників, 8-А.

Для оформлення довідки необхідно надати:

Заяву підписану особисто зареєстрованою особою або власником житла (форма заяви додається);

Ксерокопію паспорта заявника.


У разі необхідності отримання довідки про останнє місце проживання померлої особи заявником додається ксерокопія свідоцтва про смерть цієї особи.

Для зняття з реєстрації місця проживання померлої особи заявник надає:

Заяву підписану особисто заявником (форма заяви додається);

Ксерокопію паспорта заявника;

Ксерокопію свідоцтва про смерть померлої особи;

Завірену копію картки реєстрації особи (колишня форма 16)
або витягу з будинкової книги за місцем реєстрації померлої особи у будинках ЖБК, ЖБТ, ТКЗ, ОСББ, відомчих організаціях, установах з обслуговування житлового фонду за виключенням території обслуговування КЖРЕПів 4, 5, 6, 9, 11, 14, 17, ПП “Санітарія”, ПП “Житлосервіс”, ПП “Садгорасервіс”, ТОВ “Вайт-Лаіонс”, ПП “Ремжитлосервіс”, ПП “Регіон-центр”, а також у житлових будинках за адресами: вул. Науки №6, вул. Героїв Майдану №53, бульвар Героїв Крут №15 та №20, вул. Тихорецька №22, вул. Руська №219-Е та 287-А, вул. Полетаєва Федора №2-А, вул. Рівненська №10, проспект Незалежності №92-А, №110, №114, №116-Е, 2-й провулок Віденський №12, №14, №16, вул. Комарівська №6, вул. Салтикова-Щедріна №18, вул. Каштанова №42, вул. Будівельників №26, №26-А, №28, вул. Прутська №29-Б, вул. Чорновола №1, вул. Миру №3-А, вул. Авангардна №43-А, вул. Немирівська №1-А, вул. Декабристів №18, вул. Козятинська №3-В, №3-Г, №3-Д, №36, 2-й пров. Сагайдачного, 7.

Форма заяви_довідка

Форма заяви_довідка

Форма заяви_померла особа

Форма заяви_померла особа

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
3-04-2020, 09:54
Коментарів 0 Переглядів 2 216

Теги -

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)

Загалом до генерального плану внесли 14 пунктів пропуску на кордоні з Румунією
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.