RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

7 гарячих прем’єр: які фільми варто переглянути у Чернівцях у квітні

Не знаєте, як цікаво провести час? Тоді хутчіш поспішайте у кінотеатр, адже квітень підготував величезну кількість довгоочікуваних прем`єр, які просто не можна проґавити.

Комедії, фентезі, бойовики, драми, пригоди, містика – і це не вичерпний перелік жанрового розмаїття, у якому кожен неодмінно відшукати щось собі до вподоби. Кореспондент molbuk.ua підготував 7 кінострічок, якими вже можна насолоджуватись у кінотеатрах Чернівців та ще кілька, які вийдуть незабаром.



Шазам

Дата прем’єри: 4 квітня

Жанр: фантастика, фентезі, кінокомікс, бойовик з елементами гумору.

Режисери: Девід Ф. Сандберг

У ролях: Захарі Лівай, Ешер Енжел, Марк Стронг, Джек Ділан Грейзер та інші.



Досить лише 14-річному хлопчині Біллі Бетсону викрикнути: "Шазам!" як він, мов за помахом чарівної палички, перетворюється з підлітка у дорослого супергероя. Проте не зважаючи на новий облік, всередині Біллі залишається усе ще дитиною. Випробувати себе та перевірити свої можливості на міцність головному герою доведеться у битві зі злодієм - доктором Таддеусом Сіваной.

Фільм створений на основі коміксів DC. Супергерой, відомий нам під ім'ям Шазам, альтер-его підлітка Біллі Бетсона, вперше з'явився в 1940-х рр. в графічних романах WhizComics # 2, опублікованих видавництвом Fawcett Comics, і став першим в історії екранізованим супергероєм.

Сеанси щоденно: Кінопалац "Чернівці" - 16:45, 19:10; Кіноклуб "Red" – 14:35, 20:25.

Кладовище домашніх тварин

Дата прем’єри: 4 квітня

Жанр: Жахи, трилер

Режисер: Кевін Колш, Денніс Відмайер

У ролях: Джон Літгоу, Джейсон Кларк, Емі Сайметц, Наомі Френетт, Елісса Брук-Левін та інші.



"Кладовище домашніх тварин" - друга екранізація (перша була у 1989 році) однойменного роману Стівена Кінга про індіанське кладовище, що може воскрешати мерців.

Головний герой – Луїс Крід із сім`єю переїжджає у новий будинок, який розташований поряд з цвинтарем тварин. Незабаром кота Крідів розчавлює вантажівка, тіло якого головний герой потайки закопує на вже згаданому кладовищі. І все б нічого, якби через деякий час кіт не повернувся цілим та неушкодженим додому. Тоді, коли під колеса вантажівки потрапляє син Луїза Кріда, він вже знає, що треба робити.

Сеанси щоденно: Кінопалац "Чернівці" - 21:35; Кіноклуб "Red" – 11:00, 18:45; Кінотеатр "Ефект" - 16:00, 22:00.

Пустопляс

Дата прем’єри: 4 квітня

Жанр: комедія

Режиcер: Хармоні Корін

У ролях: Меттью МакКонахі, Снуп Догг, Айла Фішер, Стефанія Оуен, Мартін Лоуренс, Зак Ефрон та інші.



Наркотики, море алкоголю, різноманітні вечірки – так протікає життя головного героя, невиправного тусовщика на прізвисько Місячний Пес. Єдиною проблемою, яка час від часу його турбує – де взяти гроші на всі ці розваги. Проте зі звичними "перфоменсами" доведеться трохи почекати, адже головному герою необхідно дописати роман покійної дружини, з якого маже отримати чималі кошти.

Сеанси щоденно: Кінопалац "Чернівці" - 13:50, 19:20; Кіноклуб "Red" – 19:50, 21:30.

Хеллбой: Відродження кривавої королеви

Дата прем’єри: 11 квітня

Жанр: бойовик, пригоди, фантастика, фентезі

Режисер: Ніл Маршал

У ролях: Девід Гарбор, Ян Мак-Шейн, Мілла Йовович, Саша Лейн, Деніел Де Кім, Пенелопа Мітчелл та інші.

"Хеллбой: Відродження кривавої королеви" – третя повнометражна екранізація, заснована на серії популярних коміксів. Головний герой яких – демон з пекла, котрий допомагає людям боротись зі злом.



Центральний персонаж Хеллбой, потрапив у світ людей з самого пекла за допомогою ритуалу на замовлення Третього Рейху. Проте планам нацистів не суджено збутися: американський спецназ завербовує ще маленького Хеллбоя та робить його своїм агентом. Згодом головному герою доведеться зустрітись у бою із сильною середньовічною відьмою на ім`я Німуе.

Ця битва вирішальна, адже може призвести до загибелі Всесвіту, що Хеллбой ніяк не може дозволити.

Прокляття Ла Йорони

Дата прем’єри: 18 квітня

Жанр: жахи, трилер, містика

Режисер: Майкл Чавес

У ролях: Лінда Карделліні, Патриція Веласкес, Мадлен МакГроу, Джейні-Лінн Кінчен, Шон Патрік Томас, Джон Марш та інші.



1973 рік, Лос-Анджелес. Головна героїня – соціальний працівник Анна Гарсія самостійно виховує двох дітей. Одного дня починає розслідувати загадкові зникнення своїх підлеглих та виявляє схоже потойбічне явище, яке переслідує її родину – демона Ла Йорона. Вона звертається за допомогою до священика, тільки він може врятувати її сім`ю від гніву цієї небезпечної потойбічної сутності.

Фільм жахів створений на основі мексиканської народної казки "Про матір, що плаче", яка топить своїх дітей із помсти чоловікові, який її зрадив.

На висоті

Дата прем’єри: 18 квітня

Жанр: драма, пригоди, жахи

Режисер: Клер Дені

У ролях: Роберт Паттінсон, Жюльєт Бінош, Андре Бенджамін, Міа Гот, Ларс Айдінгер та інші.



Кілька злочинців, аби не відбувати законне покарання, погодились відправитись у космос для виконання однієї небезпечної місії. Їм необхідно дослідити у відкритому просторі чорні діри. Серед членів екіпажу є Монте, котрий відмовився від кохання та стосунків. Проте його родина хитрощами викрала його насіння для запліднення однієї жінки, в результаті чого народилась дівчинка.

Месники. Завершення

Дата прем’єри: 25 квітня

Жанр: фантастика, екшн

Режисер: Ентоні і Джо Руссо

У ролях: Роберт Дауні, Кріс Еванс, Скарлетт Йоханссон, Кріс Хемсворт, Джош Бролін та інші.



Мабуть, одна з найочікуваніших прем’єр цього року. Остання з чотирьох екранізацій історій у Всесвіті Marvel. Кінострічка заснована на коміксах, тому сюжет та фінал обіцяє бути непередбачуваним та по-справжньому грандіозним.

Усі герої об`єднаються, щоб протистояти лиходіям, адже попереду їх чекає головний бій. Чи переможуть вони цього разу?

Аби краще розуміти сюжет та бути з фільмом " на ти", краще переглянути попередні 3 частини.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
4-04-2019, 09:49
Коментарів 0 Переглядів 2 212

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.