RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради

Патрульна Людмила Курик поєднує роботу зі спортом та блогами у соцмережі. Два роки тому вона почала писати невеликі повідомлення у соцмережі про те, як тренується та патрулює вулиці міста. Зараз її блоги читають сотні людей щодня. Багато хто просить поради.

Про це йдеться у публікації газети "Молодий буковинець".



Врятувала не одне життя

Людмила вступила до лав патрульної поліції три роки тому. Дівчина каже, що таке рішення прийняла несподівано.

– Якось я навідалася до своєї подруги в гості. Вона розповіла про набір до патрульної поліції у Чернівцях. Тоді, пам’ятаю, роздивлялись навіть фото київських колег. У той момент сказали собі: "Давай-но, спробуємо і ми!" Подали документи, склали всі тести.

Першого тижня робота патрульного здалась мені важкою. Пам’ятаю, як виписувала перший штраф на сусіда-водія сорок хвилин. Зараз на це йде дві-три хвилини.

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


Тоді ще хотіла вибачатися перед усіма порушниками, боялась сказати, що на них винесено штраф, – говорить патрульна.

За час роботи в патрульній поліції дівчині довелося рятувати не одне людське життя.

– Не можу підрахувати, скільки було таких випадків. Пам’ятаю, як говорила із самогубцем, який хотів стрибнути із дев’ятиповерхівки. Я присіла біля нього, і ми просто поговорили. Він розказав мені про нещасливе кохання, а я розказала про себе. Тепер часто його зустрічаю, бо живе неподалік. Зав’язалася навіть дружба.

Коли рятуєш життя, в останній момент намагаєшся зробити все, щоб людина залишилась живою.

Бачила і смертельні ДТП. У якийсь момент на телефон загиблого могли зателефонувати, а на екрані писало "Мама". І як тоді сказати про втрату? Це найважче.

Після таких моментів приходжу додому і, найперше, телефоную батькам. Кажу, що дуже їх люблю, і не розповідаю нічого, щоб не хвилювалися. Вони не підтримували моє рішення піти у патрульну поліцію, – каже Людмила.

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


Попри всі "плюси" та "мінуси" професії дівчина переконана, що вона знайшла свою роботу: "Це щастя, коли ти любиш те, що робиш".

"Немає нічого неможливого"

Крім роботи у патрульній поліції, Людмила активно займається спортом. Стала срібною призеркою області із пауерліфтингу.

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


– У тренажерний зал два з половиною роки тому пішла спонтанно. До того займалася спортивною гімнастикою, чотири роки легкою атлетикою. На медогляді перед тим, як мене мали взяти на роботу, важила тільки 49 кілограмів. Цього було недостатньо (норма для патрульного – 55). Тоді пообіцяла лікареві, що доберу кілограми. Відтоді й активно тренуюсь, – говорить дівчина.

За словами Людмили, ніколи не очікувала, що досягне таких результатів.

– Я почала займатися спортом заради себе. Моя тренерка сказала, що у мене є потенціал. Тоді почала і правильно харчуватися, а вже за півроку поїхала на перші змагання, – каже дівчина.

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


Мене постійно підтримувала тренерка. Вважаю, що немає нічого неможливого, навіть із завантаженим графіком роботи, – переконана вона.

"Тато – перший критик"

– Якщо говорити про блог (невеликі повідомлення у соцмережі ), то все почалось два роки тому. До того не була активним користувачем. Не розуміла, що люди у тому знаходять.

Уже коли зареєструвалася, закинула кілька своїх фото, а потім – як займаюся у спортзалі та з роботи. Мене почали питали інші, як все вдається поєднувати. Відтоді все пішло-поїхало, – говорить патрульна.

Дівчина зізнається, що вона не сидить годинами у роздумах, що б написати. Всі її історії – те, що трапилось у житті.

– Одного разу сказала своєму колезі, що хочу написати коротко про всі виклики, які до нас надходять. Одразу всі кинулись коментувати.

Дуже часто питають порад: "Що робити, якщо покинув хлопець?" чи "Як стати патрульним?" На жаль, не всім встигаю відписувати.

Підрахувала, що за півдня на мою сторінку із блогами підписалися сотні користувачів.

Думаю, це незвично, коли патрульна є активним користувачем у соцмережі і пише блоги. У цьому, напевно, секрет успіху, – переконана вона.

Перший критик Людмили – тато.

– Він активно читає мій блог. Завжди каже, що добре, а що ні. Я вдячна йому за це, бо важливо почути думку збоку, – каже патрульна.

– Мене не втомлює активний спосіб життя та напружений графік. Просто виникає іноді запитання: "Де знайти зайвих п’ять годин у добі?" – додає насамкінець.

Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


Як стати популярною в Instagram: патрульна з Чернівців дала поради


Про плани: "Хочу і надалі поєднувати роботу, спорт та блоги у соцмережі. Важко щось вибрати одне із списку".

Секрет хорошого просування сторінки у соцмережі: "Попрацюйте над красивим фото, бо воно найперше привертає увагу, а вже далі – текст. Він повинен бути написаний просто і щиро".

Найзаповітніша мрія: "Хочу поїхати в Лондон. Це моя мрія. Зупиняє тільки щільний робочий графік".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
21-02-2019, 21:58
Коментарів 0 Переглядів 5 565

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!