Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Послуги | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень

Цукерки, тістечка і тортики виготовлені без цукру, борошна, яєць і без термічної обробки. 22-річна Анна Міхалевська виготовляє солодощі тільки з натуральних продуктів.

Спочатку дівчина готувала такі смаколики тільки для себе. Зараз в її команді працюють четверо людей, які успішно розвивають бізнес на незвичних солодощах.

Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень

Про ідею. Виготовлення цукерок із фруктів, горішків та корисних злаків у домашніх умовах Анна перетворила у бізнес трохи більше півроку тому. На той момент дівчина працювала персональним тренером у спортивному комплексі, стежила за своїм тілом і раціоном.

– Я завжди старалась дотримуватися принципів здорового харчування, правильно розподіляти білок, клітковину і вуглеводи протягом дня, дотримувалася здорових дієт. Та, як і будь-яка дівчина, я часто зривалась. Цілий день я їм здорову їжу і тренуюсь, а під вечір могла з’їсти пів кіло халви, – з посмішкою згадує Анна. – Я зрозуміла, що мене тягне на солодке, але, знаючи склад магазинних смаколиків, я розуміла, що жодної користі для мого організму вони не принесуть, а зроблять так, що всі мої зусилля у залі будуть марними. Я почала в домашніх умовах виготовляти собі цукерки з горішків і фруктів, із часом міняла і змішувала все більше інгредієнтів. Якось я дала це спробувати чоловікові і він запитав "А чому ти це не продаєш?". Тоді я вперше над цим задумалась і вирішила не відтягувати, а зразу діяти. Я вірю у те, що ідею треба втілювати у життя зразу, потім бажання буде не таким сильним, ентузіазм стухне і не буде такої енергії, як на початку.

Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень

Про початок та розвиток справи. Стартовий капітал Анни складав 100 гривень. Дівчина купила на ці гроші сухофруктів та наклейки для своєї продукції. Вона одразу приділяла особливу увагу тому, як буде подаватися продукт, стежила за тим, аби він мав "товарний" вигляд. Зараз у неї вісім смаків цукерок за авторським рецептом, подає вона їх у коробочці, всередині якої міститься меню із детальним складом кожної цукерки.

– Блендер і інші технічні потрібні речі у мене були вдома. Я зробила кілька порцій таких цукерок і пропонувала їх своїм друзям, попросила їх, аби вони написали про свої враження в інстаграмі. Так само у себе я виставила фото цих цукерок і розповіла про їхній склад. У перший же день у мене було три замовлення, і так пішло далі, – розповідає дівчина.
Всі замовлення дівчина виготовляла сама в домашніх умовах, та з часом зрозуміла, що не справляється із таким обсягом замовлень і звільнилася з основної роботи. Це сталося менш ніж за місяць після перших її продажів.

– Я стала займатися тільки цим, адже замовлення були постійно і не вистачало часу на те, аби їх виготовити, упакувати та розносити. Тоді мені чоловік сказав, що я маю навчитися підприємництву і зрозуміти, що зараз я виконую роботу працівника, а не власника. Я задумалася над цим, адже через те, що у мене не було вільного часу, я не могла розвиватися, придумувати нові рецепти і види смаколиків. Я найняла на роботу мою хорошу знайому, з якою ми разом вчилися на економістів. Вона дуже відповідальна і любить всяку паперову роботу, на відмінно від мене. Вона була мотивована, адже мала від кожної проданої коробки солодощів свій відсоток. Пізніше ми найняли в команду кондитера, менеджера, який приймає замовлення в інстаграмі, винайняли приміщення, де готуємо. Зараз я тільки власниця, яка отримує від цього бізнесу свій відсоток. Всю роботу я передала в руки подруги, яка з цим добре справляється. Я ж маю час на те, аби розробити певну стратегію розвитку нашого бізнесу і готувати щось нове, – зізнається Анна.

Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень

Про плани на майбутнє. Дівчина дуже мріє про власне кафе, де питимуть смачну каву на рослинному молоці і смакуватимуть здоровими десертами.
– Для цього мені потрібен час і гроші, та я не покину цю ідею. Сподіваюсь, через рік-повтора це буде реальністю, і я навіть готова до того, що деякий час я піду "в мінус".

Анна не буде змінювати стратегії, вона й надалі буде розвіювати міф, що солодке не можна тим, хто хоче красиве тіло. Вона буде вдосконалювати свої рецепти і солодощі, популяризувати ці смаколики у мережі та привчати до них чернівчан.

Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень
Солодощі без цукру, яєць та борошна: чернівчанка відкрила успішний бізнес із капіталом у 100 гривень
Рейтинг:
(голосів: 1)
19-09-2018, 23:51
Коментарів 2 Переглядів 11504

Теги -
загрузка...
Hаписав: Yarik, Коментарів: 0, Новин: 0, 20 вересня 2018 17:33
В новині:
Замовлення можна робити тільки в Інстаграмі?А в Фейсбуці немає?

Hаписав: 1, Коментарів: 0, Новин: 0, 2 листопада 2018 19:58
В новині:
100 грн. на дорогущі сухофрукти і ще й щоб на упакування вистачило?!

На Буковині через снігову негоду на трасі перекинувся легковик - фото
Пригода сталася сьогодні вранці у межах населеного пункту Атаки Хотинського району
На Буковині через переохолодження помер 45-річний чоловік
Його тіло знайшли у Путильському районі
Продан підтвердив скасування фестивалю «Маланка-фест»
Організатори відмовилися його проводити
Популярне Коментують
• Новини
Трохимич ся вертає, а Вася знимкує кіно. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
загрузка...
Передплачуй газету "Молодий буковинець" та вигравай подарунки!

Передплачуй газету "Молодий буковинець" на 2019 рік та отримуй шанс виграти 10 000 гривень та ще 100 корисних подарунків
Санаторії Закарпаття - де лікуватись і зустріти Новий Рік 2019? (на правах реклами)

Святкування Нового Року в Закарпатті як завжди особливе і залишає, лише казкові та незабутні враження, адже тут споконвічно зберігають народні гуцульські традиції та звичаї
Раки зимують у RAKI HOUSE – першій раковарні Чернівців (на правах реклами)

На вас чекає особливе меню – такого ви ще не смакували. Окрім раків, тут приготують й інші морепродукти, м'ясо, гарніри та десерти. У RAKI HOUSE ви можете скуштувати мідії і рапани 4-ьох видів приготування
Професійне прання: де шукати хімчистки у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі місця, де їх шукати, – хімчистки у Чернівцях.