RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 14 серпня: кому доля готує невдачу і занепокоєння

Гороскоп на завтра, 14 серпня 2018 року, за картами Таро пророкує багато змін та експериментів зі свідомістю для всіх знаків Зодіаку. Декому Гороскоп обіцяє багато любові та комфорту, а іншим представникам зодіакального кола він принесе розчарування і жорстокість.

Гороскоп за картами Таро зроблений на основі колоди "Таро Снів" італійського художника Чіро Маркетті.

ОВЕН - Імператриця

Ця карта несе в собі силу природи, невичерпне джерело всякого життя. Зараз той період, коли вам саме час повністю зануритися у навчання, пізнання нового - те, що вам потрібно. Ви готові черпати інформацію з будь-яких джерел і вона прекрасно засвоюється. Все, що вам потрібно, - трохи сповільнити темп, не бігти, оскільки в шаленому ритмі можете не помітити, як потрібне проскочить повз вас.

ТЕЛЕЦЬ - Трійка жезлів

Трійка Жезлів об'єднує в собі дві сутності - по-перше, це людина, яка пройшла довгий і важкий шлях та досягла, нарешті, вершини, по-друге, це той, кому з висоти відкрився широкий краєвид навколишнього світу. Ви досягли вершини саморозвитку. Це не означає, що час зупинитися назавжди, але перепочити - треба. Зручно вмостіться у спокійному місці з чашкою кави, чаю або вина і просто відпочиньте. Обміркуйте час, який минув, і шлях, уже пройдений, пофантазуйте про майбутнє.

БЛИЗНЮКИ - Вежа

Вежа в Таро говорить про те, що ми досить довго вважали своє становище стабільним і безпечним, і раптом усе розвалилося. Якщо вам здавалося, що теперішні ваші стосунки незмінні - придивіться до них ближче. Це може стосуватися як дружби, любові, так і звичайних знайомих або колег. Зрозумійте, деякі зі своїх спілкувань ви вже переросли - не тримайтеся за них за звичкою - на зміну прийде нове, краще.

РАК - Десятка Жезлів

Гороскоп за картами Таро обіцяє вам розчарування. Про це говорить Десятка жезлів - карта похмурого настрою, яка показує, що ми очікували дуже багато чого, а тепер усі наші райдужні перспективи розвіялися, як дим. Припиніть очікувати від відносин більшого і постійно щось шукати. Очманіле гоніння за коханням не приносить міцних чи довгих відносин. Якщо ви в цей період самі - заспокойтеся, ваше до вас прийде, якщо відносини є - відпочиньте трохи, дайте партнеру та собі час.

ЛЕВ - Король мечів

Ця карта - сила гострого, швидкого розуму, що виражається тут як у своїй творчій, багатосторонній і часто непередбачуваній формі, так і у формі хитрощів та іронічної зухвалості. Ви зараз - всебічний розум, який заради свого розвитку готовий трощити будь-які перешкоди на своєму шляху. Цинізм і критиканство занадто часто стають вашими найближчими супутниками. Ви для себе - понад усе, і готові розчавити кожного, хто став на шляху. Зупиніть це, інакше все, що у вас залишиться, - власна гордість.

ДІВА - Лицар денаріїв

Лицар денаріїв уособлює стан духу, який характеризується ретельністю, терпінням і наполегливістю, в якому створюються речі потрібні та корисні. Якщо щось не склалося - потерпіть трохи, прикладіть зусиль і головне - не кидайте справ, навіть якщо ви тільки-тільки почали. Якщо є зачіпки - використовуйте їх і вони приведуть вас до мети. Такий підхід варто проявити і в особистих відносинах.

ТЕРЕЗИ - Дев'ятка мечів

Цей образ безсонних ночей відповідає стану глибокої стурбованості й пригніченості. Ви зробили щось, про що шкодуєте, а ваша совість не чиста, ви постійно відчуваєте тривожність і погано спите. Вас щось гнітить. Невдача і крайній відчай - ваші супутники в теперішньому. Спробуйте віднайти причину занепокоєнь і пошукайте в собі внутрішні сили.

СКОРПІОН - Дев'ятка денаріїв

Гороскоп за картами Таро обіцяє Скорпіонам прибуток, оскільки Дев'ятка денаріїв - карта фінансового успіху, великого і часто несподіваного виграшу. Вам просто щастить, як ніби ви потрапили на золоту жилу - з усіх боків пропонують вигідні угоди, підробітки, а також - авантюри. Якщо сумніваєтеся у якихось пропозиціях, які мають стосунок до грошей, - погоджуйтесь на все одразу і не замислюйтесь. Це - ваш день.

СТРІЛЕЦЬ - Туз Кубків

Ця карта вказує на найбільший шанс у житті, який відкривається для вас прямо зараз. Який він - залежить від ваших очікувань. Вас буде супроводжувати любов - до своєї справи, до оточуючих вас обставин, природи і до людей. Шлюб і будь-які відносини зараз - щасливі і корисні як для вас, так і для партнерів. Єдине - для реалізації шансу долі потрібно буде докласти зусиль.

КОЗЕРІГ - Дев'ятка Кубків

Карта означає період, коли ми відчуваємо справжню радість, купаємося в ній. Нестримні веселощі - девіз вашого дня, він проходить легко і безтурботно. Навіть робота приносить задоволення, начальник не навантажує, а поточні завдання ви виконуєте за лічені хвилини. Добре їсти, багато пити і розважатися на повну в маленькій або галасливій компанії обіцяє вечір.

ВОДОЛІЙ - Верховна жриця

Верховна жриця - карта, що уособлює наші неусвідомлювані сили - інтуїцію, передчуття, часто незрозумілу, але цілком тверду впевненість у чомусь. Сьогодні варто приділяти увагу підсвідомим почуттям, вони вас не підведуть. Інтуїція підкаже якою дорогою піти, щоб отримати від долі те, що вам призначено. Вам відкриється давня істина добра і зла, яка допоможе вести оточуючих правильною дорогою.

РИБИ - Смерть

Смерть - це розставання, прощання, кінець. Але після цього завжди настає новий початок. Для Риб - це, швидше за все, кінець у відносинах із близькими. Так, буде боляче, так, неприємно й образливо, але минуле - вже дійшло до крайньої точки. Продовжувати не було сенсу. Всі шаблони поведінки і маски тепер доведеться відкинути, і дати шанс на розвиток нового "Я".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
13-08-2018, 22:01
Коментарів 0 Переглядів 3 373

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.