RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Жигулі» і старі «Мерси». На чому їздять депутати, які підтримують оновлення громадського транспорту

У Чернівецькій міськраді знайшлися лише 13 обранців, які підтримують ідею оновлення комунального транспорту міста.

Четверо представників "Батьківщини", четверо – президентської політсили, троє позафракційних і по одному члену "Свободи" й "Народного контролю" 26 червня проголосували за пропозицію Каспрука щодо виділення 36 мільйонів гривень на закупівлю нових автобусів для комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління".

У попередній публікації ми дослідили, що противникам ідеї закупівлі нового комунального транспорту важко зрозуміти, в яких умовах щодня доводиться пересуватися Чернівцями у маршрутках і електротранспорті пересічним жителям, оскільки е-декларації більшості з цих обранців говорять, що громадським транспортом вони не користуються.

Сьогодні ми проаналізували автопарк тих депутатів, які, згідно з даними поіменного голосування, підтримують рішення про закупівлю нового громадського транспорту для міста.

«Жигулі» і старі «Мерси». На чому їздять депутати, які підтримують оновлення громадського транспорту


Найбільшу кількість одиниць транспортних засобів серед цієї групи обранців задекларував представник "Солідарності" Василь Осачук. Він володіє двома Renault Master (2001 і 2004 року випуску), автомобілем ВАЗ-2101 1978 року випуску та 10-річною Honda CR V.

Якщо під час голосування за закупівлю нових тролейбусів за кошти ЄБРР Осачук "утримався", то нині депутат підтримав пропозицію про закупівлю нових маршруток.

Дві автівки задекларував депутат "Солідарності", соратник міського голови Андрій Кавуля - Mitsubishi L400 1998 року випуску і Honda Civic 1994 року випуску.

«Жигулі» і старі «Мерси». На чому їздять депутати, які підтримують оновлення громадського транспорту


Ще один прихильник оновлення громадського транспорту – позафракційний депутат Олександр Ставчанський – задекларував автівку Hyundai Santa Fe 2006 року випуску, яка належить третій особі.

Юрій Бурега із "Батьківщини", який торік підтримав ідею кредитування тролейбусів, а нині – закупівлю автобусів, володіє старенькою "Ауді 80" 1991 року випуску.

А його однопартієць Тарас Бабух, який рік тому проігнорував питання закупівлі тролейбусів за гроші Європи, а за нові автобуси проголосував, володіє лише однією автівкою - ВАЗ 21013 1981 року випуску.

Керівник фракції "Батьківщина" Олександр Пуршага, який голосував за "транспортні питання" так само, як і Бабух, володіє "Мерседесом 230" 1986 року випуску.

А лідер фракції "Солідарність" Василь Максимюк їздить на дружининій Kia Sportage 2011 року випуску.

«Жигулі» і старі «Мерси». На чому їздять депутати, які підтримують оновлення громадського транспорту


Його однопартієць Володимир Сєхов, який послідовно підтримує рішення, пов’язані із закупівлею нового громадського транспорту, задекларував Lexus LS 460 2008 року випуску.

Єдиний "свободівець" у цій групі – Микола Собко не володіє жодними транспортними засобами. А автомобілі TOYOTA RAV4 2011 року випуску, ЗАЗ 2009 року випуску і ГАЗ 2705-14 2003 р. в., задекларовані обранцем, належать його дочці.

А депутат "Батьківщини" Любов Сорохан задекларувала МАЗ-500 1976 року випуску.

Лише троє обранців серед тих, хто підтримує оновлення транспорту, згідно з деклараціями, ходять пішки. Це – Ігор Наконечний з "Народного контролю", позафракційний Віталій Матвієнко та міський голова Олексій Каспрук.

«Жигулі» і старі «Мерси». На чому їздять депутати, які підтримують оновлення громадського транспорту


У публікації використані світлини Максима Козменка, сайту "Чернівці Таймс" та з архіву molbuk.ua

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
28-06-2018, 13:50
Коментарів 0 Переглядів 2 457

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.