Українські виробники м’яса розповідають, що нарешті почали отримувати прибуток. Про це molbuk.ua розповів генеральний директор фірми "Колос" Ігор Кібіч.
“Півтора року тому наше підприємство отримувало 3-5 мільйонів збитку, бо м’ясо в ціні впало, а корми залишалися дорогими. Виживали зі збитками. Зараз ціни на м’ясо підвищилися, і ми нарешті маємо прибуток. І хоч збут м’яса не погіршився, бо люди все одно його купують, але розумію, що коштів у людей немає. Тому надто високі ціни ставити не намагаємося, бо м’ясо може простояти у магазині лише три-чотири дні, і його має хтось купити", - каже Ігор Кібіч.
А ще буковинські виробники кажуть, що не бояться збільшення пропозиції м’яса з європейських держав.
"Не боюся імпорту, бо я знаю, що таке – моє м’ясо. Годую свиней хорошими кормами, зерном, тому у його якості впевнений", – каже Ігор Кібіч.
Щодо цін на м’ясо, то Ігор Кібіч зазначив, що ціна впаде, щоправда, коли це буде, не зміг спрогнозувати.
21-10-2017, 15:58
0
4 121