Понад тисячу вареників, 50 кілограмів голубців, салатів з бандолями, квашену капусту з реберцями, пиріжки з м’ясною начинкою й капустою – такий асортимент благодійної домашньої продукції приготували й відправили в зону АТО учні Глибоцького професійного ліцею (колишнє СПТУ № 22) що на Буковині. Найбільше приклалися до цього вихованці майстра виробничого навчання Світлани Рибчук та працівники їдальні.
А напередодні Великодня, розповів директор ліцею Микола Макаревич, наші бійці на Сході України отримали від колективу навчального закладу 500 пасочок, 500 крашанок та 24 ящики консервованої домашньої продукції, серед якої була й тушонка.
Підписуйтесь на новини "МБ" у Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам
зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.