Митрополит Чернівецький і Буковинський Данило розповів, чим харчується під час Великого посту.
- Напевно, вже понад 20 років пощу. Бо відмовився від зарплати, - зауважив Владика. - Їсти м’ясо для мене дорого. Коли немає посту, то позичаю в сестри в селі молоко, сметану. Іноді беру курячі яйця. У піст їм квасолю й картоплю.
" І взгалі, під час посту до столу треба готувати страви з продуктів рослинного походження, як-от овочі, фрукти. Пісною вважається й риба, хоча страви з неї калорійні, - зауважив митрополит. - Щодо алкоголю, то в жодній із релігійних книг не йдеться про заборону вживати алкоголь. Гірше те, що коли людина вживає алкоголь, може не мати міри і сп’яніти. В такому стані, нерідко, здатна накоїти біди".
Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
7-03-2017, 21:10
0
4 880