RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ЦНАП у Чернівцях надає 141 вид послуг

У Чернівцях у жовтні 2015 року відкрито нове приміщення Центру надання адміністративних послуг. Для послуг чернівчан просторі і прозорі зали площею більше 500 кв.м., повідомляє прес-служба міської ради.

Поінформованності, доступності та оперативності в роботі ЦНАП сприяють достатнє комп’ютерне забезпечення, доступ адміністраторів до баз даних, рецепція та інфобокс. Організованість і упередження скупченності заявників забезпечить запровадження електронної черги в ЦНАП, яка на даний час в стадії налаштування.

З 15 жовтня 2015 року розпочала свою роботу філія ЦНАП у Садгірському районі. В приміщенні центру передбачена сучасно оснащена зала для нарад, презентацій та інших заходів.

Зручніше і комфортніше буде молодим мамам, які звернуться до ЦНАП. Тут є кімната матері і дитини, яку у відповідному стилі, із гарним смаком оформили студенти архітектурного факультету Чернівецького національного університету.

Згідно із затвердженим переліком, в Центрі надання адміністративних послуг надається 141 вид послуг, 32 виконавчих органів міської ради, облдержадміністрації та інших територіальних органів виконавчої влади. На кожну послугу розроблені та затверджені інформаційні та технологічні картки, які оприлюднені на сайті ЦНАП в мережі Інтернет.

Крім того за 2015 рік надруковано 34 інформаційно-консультаційних матеріали з послуг, за якими найчастіше зверталися чернівчани. Використовуючи мережу Інтернет можна попередньо ознайомитися із переліком послуг ЦНАП, умовами їх надання, отримати необхідну інформацію.

Запроваджено електрону послугу, коли заявник за спеціально отриманим кодом самостійно може вияснити стан розгляду його заяви.

Працівниками Центру та адміністративних органів за 2015 рік:

прийнято 39672 заяви на отримання адмінпослуг;
надано 37075 послуг;
видано 550 відмов;
надано 50078 консультацій.

Найбільше адміністративних послуг через ЦНАП в 2015 році надали:

реєстраційна служба міського управління юстиції;
департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради;
УДАБІ у Чернівецькій області;
управління Держземагенства м. Чернівці;
відділ охорони культурної спадщини міської ради;
департамент житлово-комунального господарства міської ради.

Зокрема, кількість звернень у порівняні з 2014 роком зросла на 29%, наданих послуг на 25% від загальної кількості.

Покращенню підприємницького середовища сприяє перехід на декларативний принцип. За 2015 рік надійшло 3976 таких звернень, що на 86 % більше ніж за попередній рік.

З листопада 2015 року в ЦНАП організовано прийом документів на оформлення карток чернівчанина. За час, що минув прийнято майже чотири тисячі заяв. Найближчим часом документи для отримання картки чернівчанина будуть прийматися у всіх відділеннях Ощадбанку та банку "Хрещатик", а також у Центрі надання адміністративних послуг.

Відповідно до змін у законодавстві України в даний час іде процес формування нового переліку адміністративних послуг, які будуть надаватись в 2016 році. Підписано додатковий договір про розширення співпраці з управлінням Держземагенства у місті Чернівцях. Ведуться підготовчі роботи (навчання, підключення до реєстрів адміністраторів) по наданню адміністративних послуг Міністерства юстиції працівниками ЦНАП.

На часі впровадження електронного документообігу між ЦНАП і адміністративними органами, надання окремих послуг в електронному вигляді, он-лайн консультування, можливість попереднього запису на прийом через Інтернет, sms – інформування заявників. Для цього заплановано найближчим часом закупити відповідне програмне забезпечення, сучасний окремий сайт ЦНАП в мережі Інтернет та необхідне технічне обладнання.

Увага!!! Адреса Центрального офісу Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради: вул. Героїв Майдану, 7. До послуг чернівчан багатоканальний телефон 50-90-90, тел/факс 51-26-78. Електронні адреси: admincherndc@ukr.net; admincnap@ukr.net

Філія ЦНАП у Садгірському районі знаходиться за адресою: вул.І.Підкови, 2. Контактні телефони: 560-540; 563-554; факс 573-582. Електронна пошта : cnap.fil@gmail.com

Детальна інформація на Порталі міської ради на сторінці Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Igor
21-01-2016, 10:55
Коментарів 0 Переглядів 8 214

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.