Гвоздика і шафран покращують пам’ять

---
1 804
0
Вживанням деяких рослинних продуктів можна покращити пам’ять і навіть "затримати" старість, – стверджує фітотерапевт Василь ФУШТЕЙ. – Ці рослини мають антиоксидантні та очищувальні властивості, звільняють організм від токсинів, зайвого холестерину тощо.
Якщо, наприклад, до страв додавати такі прянощі, як мускатний горіх, імбир, кориця, гвоздика, шафран, кардамон, це позитивно вплине на пам’ять і розумові здібності.
Бадьорості організму додають висівки – 1 ст. л. висівок на склянку кислого молока. Випивати цю суміш треба за 30 хвилин до вечері.
Зміцнюють здоров’я та позбавляють закрепів суміші, до складу яких входять такі рослини: гречка, листя берези, материнка, м’ята, квіти каштана, липа, календула.
Щоби "затримати" старість, корисно щодня впродовж місяця з’їдати 1/4 лимона зі шкіркою і випивати натщесерце столову ложку оливкової олії. Впродовж другого місяця – з’їдати щоденно шматок кореня солодки, розміром з квасолю.
Окрім того, добре щодня вживати по чайній ложці морської капусти або 5 грамів живиці смереки, або сосни, або 2 столові ложки алое з медом – все це зміцнює пам’ять, покращує слух.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.