Смачні таємниці

---
1 900
0
- Овочі для квасолевого супу треба нарізати пластинками, для рибного – кубиками, тому що форма впливає на смак.
- Щоби вироби з м’ясного фаршу були ніжними, треба збити яєчний білок і додати його до фаршу в останню чергу.
- Якщо ви пересолили страву, додайте до неї трохи цукру. До рибної страви краще покласти трішечки меду.
- Зелень петрушки стає більш ароматною, якщо її помити не холодною, а теплою водою.
- Холодні страви потребують трохи більше спецій, ніж гарячі, тому що висока температура посилює смак і запах спецій.
- Іноді млинці прилипають до сковорідки через низьку якість борошна. У такому разі треба додати трохи манної крупи або сухарів.
- Якщо бульйон занадто жирний, краще не намагатися зібрати рідкий жир, а поставити бульйон у холодильник. Затверділий жир дуже легко зняти.
- Якщо м’ясо занадто жорстке, його можна зробити м’якшим, поклавши у посуд, в якому воно готується, добре вимиту пробку з пробкового дерева або трохи соди.
- Якщо шоколадну глазур готувати на воді, молоці або цукрі, вона не блищатиме. Треба розтопити шоколад на водяній бані, а в окремому посуді розтопити масло. Помішуючи шоколад, потроху вливати до нього розтоплене масло. Виріб одразу ж поливати отриманою масою, бо вона дуже швидко застигає.
- Якщо заварний крем дуже рідкий, може бути кілька причин: крем варився замало, тож його треба просто доварити; забагато рідини – додаємо борошна. А щоби воно не взялося грудочками, всипаємо борошно через сито, інтенсивно помішуючи.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують