RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

- Щоби піна, яка опустилася під час варіння бульйону, знову піднялася нагору, необхідно додати трохи холодної води. Тоді вона підніметься, і її можна буде зібрати.
- Тільки після варіння на малому вогні бульйон буде ароматним, прозорим і смачним.
Не кладіть жодних приправ у курячий бульйон – він втрачає свій смак.
- Рибний бульйон буде смачнішим, якщо використовувати рибу різних видів.
- Якщо для варіння використовують рибні голови, необхідно видалити зябра, інакше бульйон буде гірким і каламутним.
- Рибний бульйон освітляють яєчним білком, збитим із сіллю.
- Не рекомендується готувати на рибному бульйоні страви з борошняними компонентами.
- Рисовий суп буде прозорим, якщо рис промити і на 3-4 хвилини покласти у киплячу воду, а потім відкинути на сито. Після цього його можна варити до готовності.
- Супи з бобових особливо смачні на грибному відварі.
- Картопля не розвариться, якщо у суп спочатку покласти солоні огірки чи щавель.
- Перлову крупу для розсольника краще пасирувати на вершковому маслі. Смак при цьому лише покращиться.
- Цибуля добре підрум’яниться, якщо під час смаження до олії додати трохи цукру.
- Дрібно нарізану цибулю перед пасируванням краще обкачати у борошні, тоді вона не буде пригорати і набуде червонуватого відтінку.
- Суп-пюре після заправляння кип’ятити не можна.
- Окрошка стане значно смачнішою, якщо її заправити розтертим вареним жовтком із сіллю, цукром, гірчицею чи сметаною.
- Для приготування молочних супів макаронні вироби і крупи попередньо проварюють 3-5 хвилин у воді.
- Молочні супи краще варити у каструлі з товстим дном і на малому вогні, щоби не пригоріли.
- У розсольник для гостроти можна додати кип’ячений проціджений огірковий розсіл.
- Під час варіння капусняку квашену капусту кладуть у холодний бульйон (воду), а тушковану – у киплячий.
Редактор: admin
14-01-2006, 16:39
Коментарів 0 Переглядів 2 422

Теги -

Інформація

Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Тут розмістили світлини 11-тьох захисників, які народилися у Рогізній


Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
Про мову, диктант і українців. Блог Юлії Пацаранюк
27 жовтня відзначають День української писемності та мови
ВІДЕО Переглянути все відео

Тут розмістили світлини 11-тьох захисників, які народилися у Рогізній

Запрошуємо всіх разом підтримати та визначити кращі бренди Чернівців!

Голосування за номінантів триває з 1 жовтня до 15 листопада!

Разом із автосалоном American Wheels, де в наявності понад 320 автівок на будь-який бюджет та смак, ми вибрали десять найпопулярніших у 2024 році автівок, які гарантовано прослугують Вам довго і будуть приносити задоволення кожен день.

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

У Чернівцях одним із популярних провайдерів є "Оптиком плюс", який забезпечує стабільний, швидкісний і безлімітний інтернет до 300 Мбіт/с. Компанія використовує сучасні технології та давно впровадила підключення через оптоволоконний кабель, що гарантує надійність і якість.