Weather

Щодня м’ясо або риба на парі: в кардіоцентрі Чернівців готують дієтичні страви

Новини Чернівців
975
0

У Чернівецькому обласному кардіологічному центрі готують для пацієнтів стаціонару спеціальні дієтичні страви, котрі сприяють одужанню.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.



"Дієтолог слідкує, щоб меню відповідало вимогам храчування кардіохворих. Тобто з обмеженим додаванням солі, без жирного, смаженого тощо, – пояснює головна медична сестра кардіоцентру Валентина Шова. – Хоча щодня у раціоні пацієнтів є м’ясо або риба, вони пісні і готуються на парі, варяться чи запікаються. Хворим пропонують молочні та інші каші, зокрема гречану, різноманітні страви зі свіжих і приготованих овочів та фруктів тощо".

У закладі проходять лікування та реабілітацію військовослужбовці почасти з дуже далеких від Буковини регіонів, тож їхнє меню є більш посиленим, щоб захисники могли швидше відновити своє здоров’я.

Для безперебійного забезпечення якісними свіжими продуктами, заклад налагодив співпрацю з низкою перевірених постачальників, а для більш ефективної роботи харчоблоку за власні кошти придбав додаткове сучасне кухонне обладнання.

Також досвідчені кухарі кардіоцентру декілька разів на тиждень тішать хворих смачною й апетитною випічкою.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують