RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Якщо ви любите хрусткі мариновані овочі, спробуйте приготувати огірки по-фінськи. Головна фішка такої консервації, яку рекомендує шеф Євген Клопотенко, в тому, що огірки уже порізані на невеличкі часточки, що, погодьтесь, дуже зручно. 



Інгредієнти:

1 кг – огірків
850 мл – води
25 г – солі
100 г – цукру
1 ч. л – насіння гірчиці
½ ч. л – коріандру
2 – лаврових листи
100 мл – оцту

Замочіть огірки у чистій воді на 2 години. Після злийте воду та зріжте кінчики. Поріжте огірки на невеличкі кусочки. Якщо огірки дуже малі, ріжте їх поперек навпіл.

Для маринаду зʼєднайте воду, сіль, цукор, гірчицю, коріандр та лавровий лист.

Доведіть маринад до кипіння та додайте 100 мл оцту.

Додайте у каструлю з маринадом огірки. Проваріть їх протягом 5 хвилин.

Викладіть огірки у стерилізовані банки та залийте маринадом, у якому вони варились. Закрийте банки стерилізованими кришками.

Поради

Обирайте для консервації свіжі хрусткі огірки. Найкраще смакують ті, що тільки-но зірвали з грядки.

Нехай стерилізація банок вас не лякає! Існує багато вдалих способів, як можна підготувати тару для консервації. Тож просто обирайте той, який вам більше подобається. Якщо часу зовсім обмаль, використовуйте для стерилізації мікрохвильовку. А якщо вам хочеться сповна насолодитися процесом заготовляння огірків на зиму, стерилізуйте банки на парі.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
25-07-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 373

[/center]

Укриття обладнано вентиляційною системою, замінено електромережу, двері та світильники

За відсутності цього документа в’їзд до країни буде заборонено
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.