RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Це тістечко з шоколадним мусом просте за приготуванням та добре поєднується з гарячими напоями. До того ж воно особливо сподобається тим, хто не уявляє свого життя без шоколаду.

Як приготувати солодкий десерт з шоколадним мусом без випікання, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний Youtube-канал M. Patisserie.



Як приготувати тістечко з шоколадним мусом


Що вам знадобиться в приготуванні тістечка

Для бісквіта:
- печиво "Орео" (або подібне) - 80 г
- вершкове масло - 40 г
- прямокутна металева форма без дна розміром 11х19 см.

Для шоколадного мусу:
- чорний шоколад - 180 г
- молоко - 140 мл
- жирні вершки - 280 мл

Для шоколадного ганаша:
- чорний шоколад - 50 г
- молочний шоколад - 50 г
- молоко - 100 мл

Як приготувати тістечко без запікання
Починаємо приготування. Розтопіть вершкове масло. Печиво подрібніть в блендері до стану крихти, пересипте в окремий посуд, влийте масло, та ретельно перемішайте.

На деко, застелене папером для випікання, поставте металеву форму, засипте всередину суміш та щільно утрамбуйте.



В окремій мисці готуємо шоколадний мус. Додайте 140 мл молока до 180 г подрібненого чорного шоколаду та поставте в мікрохвильовку до закипання молока. Після цього ретельно перемішайте суміш до однорідної консистенції та залиште охолоджуватися.

Збийте в окремому посуді вершки до піни та влийте у них шоколадну масу. Обережно перемішайте.



Викладіть шоколадно-вершкову масу на бісквіт і розрівняйте кондитерським шпателем або ж ножем. Після цього поставте десерт в холодильник на 3 години.



У цей час готуємо ганаш - ароматний крем з шоколаду та молока, яке буде верхнім шаром тістечка. Налийте 100 мл молока в миску з подрібненим молочним та чорним шоколадом (по 50 г) - та поставте в мікрохвильовку. Щойно молоко почне кипіти, дістаньте суміш та перемішайте до однорідності.



Дістаньте з холодильника бісквіт з мусом та обережно вилийте на нього ганаш. Можна використати ніж або легенько потрясти форму для того, щоб шоколадна маса розподілилась рівномірно.



Поставте тістечко на 15 хв в холодильник. Після цього необхідно витягти його з форми - це легше зробити, якщо трохи нагріти метал, наприклад, за допомогою запальнички.



Тістечко можна розрізати на менші шматочки - і воно готове до вживання!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
13-03-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 890

Теги -
[/center]

Укриття обладнано вентиляційною системою, замінено електромережу, двері та світильники

За відсутності цього документа в’їзд до країни буде заборонено
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.