RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.



Медичний центр "Базисмед" пропонує новий комплекс послуг для повного обстеження стоп:
- комп’ютерна діагностика стоп та постави для дітей і дорослих;
- підбір ортопедичних устілок з травматологом;
- придбання ортопедичних устілок поза консультацією.

Комп’ютерна діагностика стопи та постави у медичному центрі "Базисмед" дозволяє дослідити стан стопи щодо анатомічних особливостей і побачити відхилення, які іншими методами непомітні. Це обстеження надає максимально точний результат стопи і допомагає вчасно визначити, чи з’явилася патологія, та доцільно підібрати відповідний курс лікування. Діагностику здійснює лікар вищої категорії, кваліфікований травматолог-ортопед медцентру "Базисмед" на сучасному обладнанні за допомогою 3D-сканування, яке дає точні результати й дозволяє підібрати устілки, що будуть створювати комфорт і допоможуть позбутися патології.



Кому потрібна комп’ютерна діагностика стоп?


Комп’ютерна діагностика стоп та постави буде актуальною абсолютно для будь-кого. Однак особливу увагу варто звернути спортсменам, вагітним, людям похилого віку, а найбільше – дітям та підліткам. Адже в дитячому віці можна відкорегувати велику кількість існуючих та потенційних проблем зі стопами.

Як зазначають фахівці медцентру "Базисмед", від стоп залежить дуже багато процесів у нашому організмі: положення тазу, прикус, положення хребта і постава загалом.

Комп’ютерна діагностика стоп та постави рекомендована:


- людям, які дбають про своє здоров’я та попереджають будь-які патології;
- дітям та підліткам для аналізу розвитку стоп;
- вагітним, адже є ризик виникнення плоскостопості;
- людям, які відчувають біль та дискомфорт у ногах, тяжкість, швидку втомлюваність ніг;
- людям, які багато часу проводять "на ногах" або ж ведуть активний спосіб життя;
- людям із цукровим діабетом;
- людям із зайвою вагою;
- професійним спортсменам;
- людям, що перенесли травму гомілковостопного суглоба;
- людям, які мають схильність до плоскостопості;
- тим, хто часто ходить на підборах або в дуже вузькому взутті.

Найкраще лікування – це профілактика. Тому дорослим рекомендовано робити комп’ютерну діагностику стоп раз на рік. Але дітям і спортсменам варто проходити діагностику раз на пів року.



Як відбувається обстеження?


Процедура не потребує особливої підготовки та не займає багато часу. Все, що вам потрібно, – це звернутися до травматолога-ортопеда медичного центру "Базисмед", який здійснить професійну діагностику.

Під час бесіди з пацієнтом травматолог-ортопед збирає детальну інформацію про його стан та здійснює огляд. Потім лікар з асистенткою здійснюють поглиблену діагностику функції стоп з формуванням цифрової матриці. Діагностика відбувається в статичному положенні і під час руху, що дозволяє лікарю комплексно визначити стан стопи та за необхідності підібрати ортопедичні устілки. Далі відбувається уточнення ступеня плоскостопості.

Наступний етап – це оцінка пропорцій тіла (стопи, хребет, форми ніг, спина та живіт). Якщо під час обстеження виявиться, що пацієнту потрібне лікування, травматолог-ортопед медичного центру "Базисмед" призначить ортопедичні устілки, взуття, підп’яточники, вкладиші. Для повного курсу лікування і швидшого одужання можуть призначити масажі, курси лікувальної фізкультури тощо.

На повторну консультацію та огляд для перевірки стану стоп і постави в динаміці лікування пацієнт приходить через певний термін, який встановлює лікар.

Повне обстеження, комп’ютерна діагностика та консультації травматолога-ортопеда в медцентрі "Базисмед" допоможуть вчасно виявити патології стопи, їх розвиток та призначити якісне лікування.

Для запису на консультацію телефонуйте (050) 505 59 55
м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А, медичний центр "Базисмед"


Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184, виданий 2 березня 2021 року Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!



За здоров’ям стоп треба стежити у будь-якому віці. Комп’ютерну діагностику стоп та постави виконують у медичному центрі «Базисмед»*
Редактор: Марія Фернюк
26-02-2024, 19:00
Коментарів 1 Переглядів 8 946

Теги -
Hаписав: Jessica Aniston, Коментарів: 0, Новин: 0, 6 березня 2024 22:45
В новині:
CAN I GET MY LOST OR SCAMMED BITCOIN BACK? YES, LOST RECOVERY MASTERS WILL SOLVE ALL YOUR PROBLEM.
I had 6.02 BTC in one of my Bitcoin wallets that I thought was lost for good. I’d sent my laptop to a variety of top data recovery firms, but with no luck. After seeing a positive comment about Lost Recovery Masters on “Google search ”, I decided to try to recover my wallet one last time.
Lost Recovery Masters were very responsive, and they recovered my wallet in just a few hours. Lost Recovery Masters acted honorably and in accordance with our agreement.
I would highly recommend using Lost Recovery Masters services. They recover any lost Cryptocurrency no matter how you lost it . Scammed or lost password they will recover it.
Contact them on:
Whatsapp: (+44(7537)-105921)
Email: (Support@lostrecoverymasters.com)
Website: https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 17 травня, скористатися послугою можна на Центральній площі


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.
Бельгійці передали гроші на дрони. Блог Надії Будної
Чернівчани невтомно збирають кошти на дрони, плетуть маскувальні сітки та кікімори.
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"